Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Διαχείριση ήττας σε μαθητές και γονείς. Σκακιστικός Όμιλος Κορυδαλλού 20/04 ώρα 18:00

Γράφτηκε από τον  Απρ 09, 2019
Σκακιστικός Όμιλος Κορυδαλλού

Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

Η ζωή μας καθώς και η επιστημονική και επαγγελματική μας εξέλιξη, εξαρτώνται σημαντικά από τις γνώσεις, τις ικανότητές μας και από τον τρόπο εργασίας μας. Από το 2002 στην ευρύτερη περιοχή, ο Σκακιστικός Όμιλος Κορυδαλλού, έχοντας στελέχη ικανά και με πολυετή πείρα διδάσκει με το πιο σύγχρονο τρόπο το κορυφαίο πνευματικό άθλημα, το Σκάκι, προσφέροντας σε όλους τα οφέλη και τα προτερήματα αυτής της ενασχόλησης.

Το σκάκι συνδυάζει άθλημα - επιστήμη - τέχνη και παιχνίδι με αποτέλεσμα ευχάριστα να μαθαίνεις την σκακιστική θεωρία η οποία αποτελεί μια ολοκληρωμένη φιλοσοφία που σε διδάσκει τον τρόπο αντιμετώπισης ακόμα και των πιο δύσκολων καταστάσεων, πάντα με βάση τις δικές σου ικανότητες που έχουν καλλιεργηθεί με το σκάκι: φαντασία, οξύνοια, μνήμη, προβλεπτικότητα, τόλμη αλλά και εγκαρτέρηση, εγκράτεια, σύνεση, υπομονή, ευγένεια κλπ. Έλα και Εσύ να αποκτήσεις γνώσεις, να εξασκήσεις τις ικανότητές σου και να μάθεις έναν δημιουργικό τρόπο εργασίας
.

Ετήσια Εγγραφή : 10 Ευρώ
Τριμηνιαία Συνδρομή : 60 Ευρώ (20 ευρώ ο μήνας)
Μια εγγραφή δώρο (στις εγγραφές αδερφών ή γονέα - παιδιού)
150 Ευρώ για 1 χρόνο (με προπληρωμή του ποσού την ημέρα της εγγραφής).

Κάθε έτος, λόγω κοινωνικών κριτηρίων, μαθητές φοιτούν δωρεάν στον Σκακιστικό Όμιλο Κορυδαλλού, βάση απόφασης του προεδρείου του συλλόγου.

Με την εγγραφή και την μηνιαία συνδρομή γίνεσαι μέλος του Σκακιστικού Ομίλου Κορυδαλλού, αθλητής του Σκακιστικού τμήματος, προπονείσαι από αναγνωρισμένους προπονητές, συμμετέχεις σε αγώνες, εκδηλώσεις, ταξίδια, ημερίδες, εκθέσεις, καθώς και μπορείς να συνεισφέρεις στην διοργάνωση αυτών, μπορείς να συμμετέχεις
δωρεάν στο Πολιτιστικό τμήμα, στο τμήμα Σεμιναρίων, στο Τμήμα Χορού και στο τμήμα Φίλων 3ου Προγράμματος και όλα αυτά μαθαίνοντας το αγαπημένο σου παιχνίδι το Σκάκι σε ένα όμορφο και δημιουργικό περιβάλλον.


Ποια τα οφέλη από την ενασχόληση με το σκάκι μέσω του Σκακιστικού Ομίλου Κορυδαλλού;

·   Καθημερινά ο Αθλητής αντλεί τα οφέλη και τα προτερήματα του Σκακιού αναπτύσσοντας ικανότητες και δυνατότητες πολύτιμες για την ζωή του.

·   Ομοιογενή και ολιγομελή τμήματα αναλόγως προς το επίπεδο και την ηλικία.

·   Αναγνωρισμένοι προπονητές με μεγάλη πείρα σε σχολεία και συλλόγους.

·   Ανακαινισμένο εντευκτήριο, κλιματιζόμενος χώρος, φυλασσόμενο καθημερινά δημοτικό κτίριο.

·   Ευκολία πρόσβασης - λίγα λεπτά απόσταση από το ΜΕΤΡΟ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ, κοντά σε γραμμές λεωφορείων και σε υπηρεσίες του δήμου ( μπαλέτο, χοροί, ωδείο, Αθλητικός Οργανισμός, Πνευματικό Κέντρο κλπ.)

·   Χρήση τεχνολογικού εξοπλισμού ( Η/Υ, διαδίκτυο, Projector, πλατφόρμα ZOOM κλπ ) και της πιο σύγχρονης ελληνικής και ξένης βιβλιογραφίας.

·   Μοντέρνα αντίληψη, πρωτοποριακές μέθοδοι, ευχάριστο περιβάλλον.

·   Το σκάκι είναι άθλημα που σου δίνει bonus για την είσοδο στα πανεπιστήμια βάση του Αθλητικού Νόμου.

·   Αποτελεί Παγκόσμιο Διαβατήριο με το οποίο επικοινωνείς με ανθρώπους που κατοικούν μακριά σου και ομιλούν διαφορετική γλώσσα.

·   Ειδικό πρόγραμμα γονέων έτσι ώστε να συμμετέχουν όλοι άνετα στη γνώση οικογενειακώς και τμήμα ενηλίκων διότι το σκάκι δεν έχει ηλικία.

·   Διδακτική ώρα 60 λεπτών ώστε με λίγες ημέρες παρουσίας να ολοκληρώνεται το σχεδιαζόμενο προπονητικό πρόγραμμα. Δίωρα τμήματα, καθημερινά. Επιλογές Τμημάτων από Δευτέρα έως και Πέμπτη. 

·   Συμμετοχή σε πρωταθλήματα, κύπελλα, τουρνουά, Ελληνικά και Διεθνή είτε ομαδικά είτε ατομικά.

·   Γίνεσαι μέλος της Μεγάλης Σκακιστικής Οικογένειας με 60.000 εγγεγραμμένους σκακιστές και σκακίστριες από όλα τα μέρη της Ελλάδος.

·   Δημιουργοί του προγράμματος "Σκάκι στα Σχολεία" στον Κορυδαλλό, στο Κερατσίνι, την Δραπετσώνα, το Πέραμα, την Αγία Βαρβάρα κλπ. Συνεργασία με συλλόγους Γονέων κ Κηδεμόνων και άλλους φορείς.

- Διοργάνωση εκδηλώσεων, εκθέσεων και αθλητικών αγώνων.

 

Επικοινωνία

Σκακιστικός Όμιλος Κορυδαλλού: 2104954411, 

Πρόεδρος: Δημήτρης Κεφάλας, 6970342182.                Υπεύθυνος ΠροπονητώνΓιάννης Γκούμας 6908693287, 210 5614285. 

Facebook: ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ

Instagram: sokoridallou, Twitter: @sokoridallou 

Διεύθυνση: Κουντουριώτου 25, Κορυδαλλός 181 20, 3ος όροφος, ( λίγα μέτρα από το ΜΕΤΡΟ στάση Κορυδαλλός). 

 

 

 

 

Ιστότοπος: https://www.facebook.com/sokoridallou/?ref=bookmarks

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • Διεύθυνση
    ΚΟΥΝΤΟΥΡΙΩΤΟΥ 25
  • Πόλη
    ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ
  • Περιοχή
    ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ
  • Τ.Κ.
    181 20
  • Σταθερό Τηλέφωνο
    2104954411
  • Κινητό Τηλέφωνο
    6970342182

Προφίλ Στα Κοινωνικά Δίκτυα

YouTube

Τελευταία άρθρα από τον/την Σκακιστικός Όμιλος Κορυδαλλού