ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΕΣΣΝΑ 2019

Γράφτηκε από την  Ιαν 03, 2019

Ανακοινώνεται ότι στις 13.01.2019 ξεκινούν οι διασυλλογικές διοργανώσεις της Ένωσης Σκακιστικών Σωματείων Νομού Αττικής για τις οποίες έχουν δημοσιευθεί οι ακόλουθες προκηρύξεις:

- η υπ' αριθμ. πρωτ. Α 95/23.12.2018 Προκήρυξη Ομαδικού Κυπέλλου Αττικής Φιλίας "Νίκος Στρόφαλης" 2019

- η υπ' αριθμ. πρωτ. Α 96/23.12.2018 Προκήρυξη Ομαδικού Πρωταθλήματος Β΄ Τοπικής Αττικής 2019

- η υπ' αριθμ. πρωτ. Α 97/23.12.2018 Προκήρυξη Ομαδικού Πρωταθλήματος Α΄ Τοπικής Αττικής 2019 -> σε ορθή επανάληψη

- η υπ' αριθμ. πρωτ. Α 98/23.12.2018 Προκήρυξη Ομαδικού Πρωταθλήματος Γ΄ Εθνικής (Αττικής) 2019

- η υπ' αριθμ. πρωτ. Α 99/23.12.2018 Προκήρυξη Ομαδικού Πρωταθλήματος Β΄ Εθνικής (Αττικής) 2019

- η υπ' αριθμ. πρωτ. Α 100/23.12.2018 Προκήρυξη Ομαδικού Πρωταθλήματος Π.Ο. Α΄ Εθνικής (Αττικής) 2019 -> σε ορθή επανάληψη

- η υπ' αριθμ. πρωτ. Α 101/27.12.2018 Γενική Προκήρυξη Ομαδικών Πρωταθλημάτων Κατηγοριών ΕΣΣΝΑ 2019 -> σε ορθή επανάληψη

Υπενθυμίζεται ότι οι δηλώσεις γίνονται δεκτές έως και την Παρασκευή, 04.01.2019 μέσω της σχετικής πλατφόρμας της ιστοσελίδας.

Διευκρινίζεται επιπλέον ότι:

Στον Α΄όμιλο του Κυπέλλου Αττικής Φιλίας, στον οποίο καταβάλλεται παράβολο συμμετοχής, τα σωματεία παρακαλούνται να επισυνάπτουν στη φόρμα: α) τη δήλωση συμμετοχής με σφραγίδα του σωματείου (ώστε να αποδεικνύεται η εγκυρότητα της καταχώρισης) και β) την απόδειξη πληρωμής του παραβόλου.

Στα Πρωταθλήματα και στον Β΄όμιλο του Κυπέλλου Αττικής Φιλίας, στα οποία δεν καταβάλλεται παράβολο συμμετοχής, τα σωματεία παρακαλούνται να επισυνάπτουν στη φόρμα: α) τη δήλωση συμμετοχής με σφραγίδα του σωματείου (ώστε να αποδεικνύεται η εγκυρότητα της καταχώρισης) και β) στο πεδίο της "απόδειξης πληρωμής" την απόδειξη πληρωμής της συνδρομής του έτους 2019 (κατά τα οριζόμενα στη Γενική Προκήρυξη).

Τόσο η επισύναψη της δήλωσης όσο και της απόδειξης είναι υποχρεωτική για την επιτυχή καταχώριση της συμμετοχής.

Το Δ.Σ. της Ε.Σ.Σ.Ν.Α. ανακοινώνει ότι, δυνάμει της παραγράφου 8.1. της υπ' αριθμ. πρωτοκόλλου Α 101/27.12.2018 Γενικής Προκήρυξης των Ομαδικών Πρωταθλημάτων Κατηγοριών Αττικής 2019, η κλήρωση των κλειδαριθμων για τις κατηγορίες που θα διεξαχθούν με σύστημα πουλ, θα λάβει χώρα δημοσίως, στο εντευκτήριο του Α.Ο. "3 Αστέρες '89", επί της οδού Γράμμου-Βίτσι αρ. 14-16 (Αθήνα), το  Σάββατο 05.01.2019 και ώρα 12.00.

Το Δ.Σ. της Ε.Σ.Σ.Ν.Α. εύχεται σε όλα τα συμμετέχοντα σωματεία και στα αθλούμενα μέλη τους καλή χρονιά και καλούς αγώνες!

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 03 Ιανουάριος 2019 09:58