ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΝΕΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΜΑΘΗΤΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ 2020

Γράφτηκε από τον  Ιουλ 19, 2020

Α. Τα Πανελλήνια Νεανικά Πρωταθλήματα Παίδων - Κορασίδων (8,10,12,14,16 ετών) 2020 και τα Πανελλήνια Μαθητικά Πρωταθλήματα 2020 θα διεξαχθούν στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου το χρονικό διάστημα 28 Αυγούστου - 3 Σεπτεμβρίου 2020 και 4 - 6 Σεπτεμβρίου 2020 αντίστοιχα. Τους αγώνες διοργανώνει η Ελληνική Σκακιστική Ομοσπονδία με συνδιοργανωτή την Πνευματική Στέγη Περιστερίου και με τη στήριξη του Δήμου Περιστερίου.

Πληροφορίες για τα Πανελλήνια Νεανικά Πρωταθλήματα (8,10,12,14,16 ετών) 2020 θα βρείτε στο σύνδεσμο της ιστοσελίδας της διοργάνωσης.

Πληροφορίες για τα Πανελλήνια Μαθητικά Πρωταθλήματα 2020 θα βρείτε στο σύνδεσμο της ιστοσελίδας της διοργάνωσης.

Οι δηλώσεις συμμετοχής πραγματοποιούνται απ’ ευθείας στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης.

Β. Τα Πανελλήνια Νεανικά Πρωταθλήματα Νέων Ανδρών - Γυναικών (μέχρι 20 ετών) 2020 θα διεξαχθούν το χρονικό διάστημα 17- 23 Αυγούστου 2020 στα Τρίκαλα, στο Δημοτικό κλειστό Γυμναστήριο «Κατσιμήδειο», με συνδιοργανωτές τη Σκακιστική Κίνηση Τρικάλων σε συνεργασία με τον Δήμο Τρικκαίων, την Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων και την Τοπική Επιτροπή Σκακιστικών Σωματείων Θεσσαλίας.

Πληροφορίες για τα Πανελλήνια Νεανικά Πρωταθλήματα 2020 θα βρείτε στο σύνδεσμο της ιστοσελίδας της διοργάνωσης.

Οι δηλώσεις συμμετοχής πραγματοποιούνται μέσω της ΕΣΣΝΑ έως 31 Ιουλίου 2020. Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται όπως αποστέλλουν email στο αναγράφοντας τα πλήρη στοιχεία τους - Ονοματεπώνυμο, FIDE ID, AM ΕΣΟ, Σύλλογο, κατηγορία με παράλληλη κοινοποίηση στη Γραμματεία της ΕΣΟ (email:  info@chessfed.gr) και στους συνδιοργανωτές (email: xrimatoz@otenet.gr ).

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 19 Ιούλιος 2020 20:19