ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΟΜΑΔΙΚΩΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ Ε.Σ.Σ.Ν.Α. ΑΠΡΙΛΙΟΥ-ΙΟΥΝΙΟΥ 2017

Γράφτηκε από την  Απρ 03, 2017

Η Ε.Σ.Σ.Ν.Α. ανακοινώνει το πρόγραμμα των Ομαδικών Διοργανώσεων για το διάστημα από τον Απρίλιο έως τον Ιούνιο του 2017, όπως αυτές εμφαίνονται στον συνημμένο πίνακα. Οι σχετικές προκηρύξεις βρίσκονται αναρτημένες στην ενότητα Προκηρύξεις Ε.Σ.Σ.Ν.Α.

Σημειώνεται ότι με τη δήλωση  συμμετοχής του σωματείου πρέπει να κατατεθεί στην Ε.Σ.Σ.Ν.Α. αποδεικτικό πληρωμής του παραβόλου συμμετοχής (για τη διοργάνωση ή/και τον αλλοδαπό σκακιστική) και αποδεικτικό πληρωμής της συνδρομής για το έτος 2017 στην Ε.Σ.Σ.Ν.Α. Σύμφωνα με όσα ορίζει η Ελληνική Σκακιστική Ομοσπονδία, όταν δηλωθεί αλλοδαπός σκακιστής, θα πρέπει να τηρηθούν όσα προβλέπονται στην προκήρυξη της Ε.Σ.Ο.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με το άρθρο 5.2.2. του Καταστατικού της Ε.Σ.Σ.Ν.Α. σωματείο-μέλος που δεν έχει εκπληρώσει τις οικονομικές του υποχρεώσεις προς την Ε.Σ.Σ.Ν.Α. δεν έχει το δικαίωμα συμμετοχής σε διασυλλογικούς αγώνες της Ένωσης. Ως εκ τούτου, τα σωματεία οφείλουν να έχουν εξοφλήσει τη συνδρομή τους για το έτος 2016 ύψους πενήντα (50) ευρώ, καθώς και το σύνολο των ανεξόφλητων συνδρομών των προηγούμενων ετών έως και την Τετάρτη 12.04.2017. Η καταβολή των συνδρομών γίνεται στον τραπεζικό λογαριασμό της Ε.Σ.Σ.Ν.Α. ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ IBAN GR 39 0171 0540 0060 5413 8249 705.

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 03 Απρίλιος 2017 01:29