ΟΜΑΔΙΚΕΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ Ε.Σ.Σ.Ν.Α. ΑΠΡΙΛΙΟΥ-ΙΟΥΝΙΟΥ 2017 - Ενημέρωση

Γράφτηκε από την  Απρ 17, 2017

Ακολουθεί ενημέρωση αναφορικά με τα Ομαδικά Πρωταθλήματα και Κύπελλα που έχει προκηρύξει η Ε.Σ.Σ.Ν.Α. για το διάστημα από τον Απρίλιο έως τον Ιούνιο του 2017.

ΟΜΑΔΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΤΤΙΚΗΣ 2017

Η δημόσια κλήρωση των ζευγαριών του 1ου γύρου (δε θα διεξαχθεί προκριματικός), σύμφωνα και με τα όσα ορίζονται στην παρ. 13.1 της υπ' αριθμ. Α 24/30.03.2017 προκήρυξης των αγώνων, θα λάβει χώρα την Τρίτη 18 Απριλίου. Ανακοινώνεται ότι θα πραγματοποιηθεί στον χώρο διεξαγωγής των Ατομικών Νεανικών Πρωταθλημάτων Αττικής, ήτοι στις Πρώην Ολυμπιακές Εγκαταστάσεις (Γήπεδο Beach Volley) στην παραλία του Δήμου Καλλιθέας Μοσχάτου και ώρα 19.00

Επισυνάπτεται κατάλογος με τους αλλοδαπούς (κοινοτικούς ή μη) σκακιστές, όπως αυτοί δηλώθηκαν από τις ομάδες, σύμφωνα με την παράγραφο 6.2 της ως άνω προκήρυξης των αγώνων.

Επικεφαλής Διαιτητής για το Ομαδικό Κύπελλο Αττικής 2017 έχει οριστεί ο κ. Παύλος Δευτεραίος (FA - Γραμματέας της Τ.Ε.Δ. Ε.Σ.Σ.Ν.Α.).

ΟΜΑΔΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ 2017

Πραγματοποιήθηκε την 15.04.2017 παρουσία του Επικεφαλής Διαιτητή και της Διευθύντριας Αγώνων η κλήρωση για το "χρώμα" της πρώτης ομάδας και ανακοινώνεται ότι η πρώτη ομάδα της αρχικής κατάταξης θα αγωνιστεί στον πρώτο γύρο εντός έδρας. Η κλήρωση των ζευγαριών του 1ου γύρου θα δημοσιευθεί τη Δευτέρα 17 Απριλίου. Επισυνάπτεται κατάλογος με τις ομάδες που θα συμμετάσχουν.

Επικεφαλής Διαιτητής για το Ομαδικό Πρωτάθλημα Γυναικών Αττικής 2017 έχει οριστεί ο κ. Ανέστης Μιχαηλίδης (ΙΑ - Προέδρος της Τ.Ε.Δ. Ε.Σ.Σ.Ν.Α.).

ΟΜΑΔΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ (S50) ΑΤΤΙΚΗΣ 2017

Πραγματοποιήθηκε την 15.04.2017 παρουσία του Επικεφαλής Διαιτητή και του Διευθυντή Αγώνων η κλήρωση για το "χρώμα" της πρώτης ομάδας και ανακοινώνεται ότι η πρώτη ομάδα της αρχικής κατάταξης θα αγωνιστεί στον πρώτο γύρο εκτός έδρας. Η κλήρωση των ζευγαριών του 1ου γύρου θα δημοσιευθεί τη Δευτέρα 17 Απριλίου. Επισυνάπτεται κατάλογος με τις ομάδες που θα συμμετάσχουν.

Επικεφαλής Διαιτητής για το Ομαδικό Πρωτάθλημα Βετεράνων Αττικής 2017 έχει οριστεί ο κ. Ανέστης Μιχαηλίδης (ΙΑ -Πρόεδρος της Τ.Ε.Δ. Ε.Σ.Σ.Ν.Α.).

ΟΜΑΔΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ U08 - ΟΜΑΔΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟ U10 - ΟΜΑΔΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ U12  ΑΤΤΙΚΗΣ 2017

Οι δηλώσεις συμμετοχής στα Ομαδικά Πρωταθλήματα U08, στο Ομαδικό Κύπελλο Παμπαίδων U10 και στο Ομαδικό Πρωτάθλημα Παίδων U12 υπενθυμίζεται ότι θα γίνονται δεκτές έως και την Τετάρτη 19 Απριλίου.

Επικεφαλής Διαιτητής για τις ως άνω διοργανώσεις έχει οριστεί ο κ. Λεωνίδας Σιδηρόπουλος (FA - Μέλος της Τ.Ε.Δ. Ε.Σ.Σ.Ν.Α.).

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΟΜΑΔΙΚΕΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΤΗΣ Ε.Σ.Σ.Ν.Α.

* Για οιοδήποτε τυχόν θέμα ανακύψει πριν από ή κατά τη διάρκεια των αγώνων παρακαλούνται οι υπεύθυνοι των σωματείων και οι διαιτητές των συναντήσεων να επικοινωνούν με τους αρμόδιους ανά διοργάνωση Διευθυντή Αγώνων και Επικεφαλής Διαιτητή.

* Αναφορικά με τα αιτήματα έδρας των σωματείων ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με απόφαση της Τ.Ε.Δ. Ε.Σ.Σ.Ν.Α.., θα γίνονται αποδεκτά, εφόσον αυτό κρίνεται εφικτό και μόνο για τον 1ο γύρο. Αν κάποιο σωματείο αντιμετωπίζει πρόβλημα με την έδρα του σε κάποιον γύρο, συνιστάται να επικοινωνεί με το αντίπαλο σωματείο ή/και με τον Διευθυντή Αγώνων, προκειμένου να εξευρεθεί εναλλακτική λύση.

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 17 Απρίλιος 2017 22:18