ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΤΟΜΙΚΑ ΝΕΑΝΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ 2018: Προκρίσεις-Δηλώσεις συμμετοχής

Γράφτηκε από την  Μαϊ 25, 2018

Όσοι και όσες έχουν λάβει προκρίσεις από τα Ατομικά Νεανικά Πρωταθλήματα Αττικής 2018 (επισυνάπτεται ο κατάλογος των προκρίσεων ανά κατηγορία) για τα Πανελλήνια Ατομικά Πρωταθλήματα Εφήβων-Νεανίδων & Παίδων-Κορασίδων 2018 που θα διεξαχθούν στο Ρίο Αχαΐας στο διάστημα από 3 έως 9 Ιουλίου, καθώς και όσοι παρ' ότι δεν έχουν λάβει πρόκριση επιθυμούν να αγωνιστούν, αλλά και όσοι δικαιούνται απευθείας πρόκρισης, θα πρέπει υποχρεωτικά να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στον σύνδεσμο "Δηλώσεις συμμετοχής" έως την 08.06.2018 και ώρα 23.59, οπότε και θα κλείσει η φόρμα, συμπληρώνοντας προσεκτικά όλα τα απαιτούμενα πεδία.

Η επικοινωνία αναφορικά με την τυχόν αναπλήρωση θέσεων πρόκρισης θα λάβει χώρα από 09.06.2018 έως 10.06.2018 και μόνον αν υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις. Αν η συμμετοχή του δηλούντος εξαρτάται από την πρόκριση (δηλαδή προτίθεται να συμμετάσχει μόνο εάν λάβει πρόκριση λόγω αναπλήρωσης), αυτό θα πρέπει να αναγραφεί στο πεδίο "Παρατηρήσεις" της φόρμας δήλωσης συμμετοχής.

Επισημαίνεται, τέλος, ότι όσοι αποχώρησαν αδικαιολόγητα από τα προκριματικά της Ένωσης έχασαν το δικαίωμα συμμετοχής στην τελική φάση, ακόμα και αν καταβάλουν το προβλεπόμενο παράβολο.

Για κάθε άλλη πληροφορία αναφορικά με τους αγώνες μπορείτε να ανατρέξετε στην προκήρυξη των Πανελλήνιων Ατομικών Νεανικών Πρωταθλημάτων 2018

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 25 Μάιος 2018 08:01