ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ Ε.Σ.Σ.Ν.Α.

Σκαπέρδας Κωστής

Λογοθέτης Σωτήρης

Πρεβενιός Μιχάλης

Σαλταμάρα Έφη


Κύριο αντικείμενο της Επιτροπής Ίντερνετ είναι η διαχείριση της ιστοσελίδας της ΕΣΣΝΑ.
Αναλυτικά:


-    Τεχνικές και αισθητικές παρεμβάσεις στην υπάρχουσα ιστοσελίδα, αποκατάσταση τεχνικών προβλημάτων.


-    Προσθήκη επιπλέον τεχνικών δυνατοτήτων στην ιστοσελίδα, όπως RSS και ενσωμάτωση του chess-results.


-    Αναδιάρθρωση των κατηγοριών και μενού, σε συνεργασία με τις υπόλοιπες επιτροπές.


-    Δημιουργία υποσελίδας για κάθε σωματείο, που θα περιέχει πλήρη στοιχεία επικοινωνίας και εντευκτηρίου, το έμβλημα της ομάδας, σύντομο ιστορικό σημείωμα, πίνακα διακρίσεων στις διοργανώσεις της ΕΣΟ και της ΕΣΣΝΑ, χάρτη τοποθεσίας του εντευκτηρίου, άμεσο σύνδεσμο με την κατάσταση ελληνικών ΕΛΟ του σωματείου, σύνδεσμο με την επίσημη ιστοσελίδα του σωματείου.


-    Δημιουργία σελίδας ενημέρωσης για όλες τις σκακιστικές διοργανώσεις και εκδηλώσεις στην Αττική. Προϋπόθεση θα είναι η αποστολή προκηρύξεων και άλλων στοιχείων από το διοργανωτή σε κατάλληλη μορφή.


-    Δημιουργία σελίδων για κάθε επιτροπή, όπου οι επιτροπές θα μπορούν να αναρτούν το υλικό τους και να ενημερώνουν για τις δραστηριότητές τους.


-    Εκπαίδευση μελών επιτροπών στη λειτουργία της ιστοσελίδας της ΕΣΣΝΑ, ώστε αυτά να μπορούν να συνεισφέρουν αυτόνομα στον τομέα τους.


-    Διοργάνωση σεμιναρίου με θέμα την ηλεκτρονική επικοινωνία και την ερασιτεχνική δημιουργία ιστοσελίδων χωρίς κόστος, σε δημοφιλείς πλατφόρμες. Στόχος η παροχή τεχνογνωσίας στα σωματεία ώστε να δημιουργήσουν δικές τους ιστοσελίδες και να ενταχθούν στην ηλεκτρονική επικοινωνία.


-    Επεξεργασία του αρχειακού υλικού της ΕΣΣΝΑ, έντυπου και ηλεκτρονικού, ψηφιοποίησή του και σταδιακή ένταξή του στην υπάρχουσα ιστοσελίδα, ώστε να είναι άμεσα προσβάσιμο από όλους.


-    Δημιουργία καταλόγων επαφών και μαζικής αποστολής μηνυμάτων προς τα σωματεία, για χρήση από το ΔΣ και τις επιτροπές για διαρκή ενημέρωση.


-    Δημιουργία λογαριασμών της ΕΣΣΝΑ σε υπηρεσίες δωρεάν φιλοξενίας αρχείων πολυμέσων (φωτογραφιών και βίντεο). Συλλογή και δημοσίευση σχετικού υλικού από όλες τις εκδηλώσεις της ΕΣΣΝΑ.

Επανεξέταση των οικονομικών όρων φιλοξενίας της ιστοσελίδας από τον πάροχο και έρευνα για εξεύρεση οικονομικότερων (αλλά τεχνικά ισοδύναμων) λύσεων.

 

Η Ένωση Σκακιστικών Σωματείων Νομού Αττικής (Ε.Σ.Σ.Ν.Α.) προσκαλεί τους ανθρώπους του σκακιού της Αττικής, οι οποίοι θέλουν και μπορούν να στελεχώσουν τις Επιτροπές της Ένωσης, προσφέροντας εθελοντικά τις γνώσεις, την πείρα και την εργασία τους, να αποστείλουν μέχρι και την Πέμπτη, 7.7.2010 σχετική δήλωση ενδιαφέροντος στο e-mail  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή στο fax (2121219014) της Ε.Σ.Σ.Ν.Α., αναφέροντας το ονοματεπώνυμο, τα στοιχεία επικοινωνίας, την ιδιότητα/ ειδικότητα τους και το αντικείμενο της Επιτροπής, στην οποία επιθυμούν να συμμετέχουν.


Πρόσφατα Νέα