ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΤΟΜΙΚΑ ΝΕΑΝΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ 2015  - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Οι σκακιστές και οι σκακίστριες των σωματείων της Αττικής που θα αγωνιστούν στα  Πανελλήνια Ατομικά Πρωταθλήματα 2015 στο Ρίο Πάτρας πρέπει:

Να δηλώσουν ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ τη συμμετοχή τους στην ΕΣΣΝΑ μέχρι την Παρασκευή 5 Ιουνίου 2015 στο e-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Μπορείτε να δείτε τις δηλώσεις εδώ. Σε περίπτωση παράλειψης παρακαλούμε να αποστείλετε email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. μέχρι τις 7/6/2015 και ώρα 21:00.

Στο αρχείο συμπεριλαμβάνονται όλοι οι συμμετέχοντες των Νεανικών Αττικής 2015. Με πράσινο οι προκριμένοι (συν οι επιλαχόντες) που θα συμμετέχουν, με κόκκινο οι προκριμένοι που δεν συμμετέχουν, με μπλε οι συμμετέχοντες από τα Νεανικά Αττικής 2015 και με πορτοκαλί στο τέλος της λίστας οι συμμετέχοντες που δεν είχαν συμμετάσχει στα Νεανικά Αττικής 2015.

Συμμετοχή δηλώνουν

- Όσοι /ες δικαιούνται απευθείας συμμετοχή στους τελικούς αγώνες (Πρωταθλητές Ελλάδος 2014)

- Όσοι /ες προκρίθηκαν από τα Ατομικά Πρωταθλήματα 2015 της ΕΣΣΝΑ. (Το Σάββατο 6 Ιουνίου θα κληθούν οι αναπληρωματικοί)

- Όσοι /ες επιθυμούν να συμμετάσχουν, με την υποχρέωση να καταθέσουν στον λογαριασμό της Ε.Σ.ΟΕθνική Τράπεζα: 080/480580-13 παράβολο 30 Euro εφόσον έχουν αγωνιστεί στα Ατομικά Πρωταθλήματα 2014 της ΕΣΣΝΑ ή παράβολο 60 Euro εφόσον δεν αγωνίσθηκαν σε αυτά. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να στείλουν στην ΕΣΟ (φαξ 210 9221620,e-mail:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) αντίγραφο της σχετικής κατάθεσης απ΄ όπου θα προκύπτουν τα ονόματα των αγωνιζομένων.

Στη δήλωση συμμετοχής θα αναφέρεται και η ηλικιακή κατηγορία που θα συμμετέχει ο σκακιστής/τρια ,η οποία δεν μπορεί να ανακληθεί.

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να διαβάσουν τις σχετικές προκηρύξεις που έχει εκδώσει η Ε.Σ.Ο. (www.chessfed.net) στους παρακάτω συνδέσμους.

Προκήρυξη εδώ

Φόρμα δήλωσης συμμετοχής εδώ


Πρόσφατα Νέα