Ενημερώνονται οι προκριμένοι στην Τελική Φάση του 23ου Ατομικού και 10ου Ομαδικού Σχολικού Πρωταθλήματος Αττικής (Χαϊδάρι , Εκπαιδευτήρια Νέα Παιδεία) ότι για τη δήλωση συμμετοχής στους αγώνες αρκεί η φυσική τους παρουσία στον χώρο των αγώνων έως μισή ώρα πριν από την έναρξη των αγώνων (08:30-09:30).

Με τη δήλωση συμμετοχής οι ομάδες(Σάββατο 2 Απριλίου) και οι μαθητές/τριες (Κυριακή 3 Απριλίου) θα δηλώνουν στους διοργανωτές και στοιχεία επικοινωνίας (e-mail , Τηλέφωνο)

H δήλωση των μαθητών/μαθητριών και των ομάδων Δημοτικών Σχολείων που θα προκριθούν στο  ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ Ατομικό/Ομαδικό Σχολικό Πρωτάθλημα(16-18 Απριλίου Ερέτρια Εύβοιαςγίνεται ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ στην Ε.Σ.Σ.Ν.Α και αυστηρά έως και τη Δευτέρα 4 Απριλίου (με δήλωση την ημέρα της Τελικής Φάσης-Χαϊδάρι στους διοργανωτές ή στο e-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. ή με fax στο 2121219014). Την Τρίτη 5 Απριλίου θα κληθούν (στα e-mail και τηλέφωνα που έχουν δηλώσει) οι επιλαχόντες μαθητές/τριες και ομάδες.


Πρόσφατα Νέα