Ύστερα από απόφαση του ΔΣ της ΕΣΣΝΑ τα ατομικά πρωταθλήματα Αττικής για νέους και νέες κάτω των 18 ετών καθώς και τα ατομικά πρωταθλήματα Αττικής μπλιτζ και ράπιντ θα διεξαχθούν στο Ηράκλειο Αττικής.
Συνδιοργανωτές θα είναι η ΕΣΣΝΑ και η Σκακιστική Επικοινωνία Ηρακλείου.

Τα ανοιχτά πρωταθλήματα Αττικής κάτω των 18 ετών 2014 θα διεξαχθούν το διάστημα 22 - 30 Δεκεμβρίου σε δύο ομίλους (ανοιχτό - νεανίδων). Τα πρωταθλήματα Α20 ,Κ20 της ΕΣΣΝΑ δε θα διεξαχθούν μετά απο απόφαση του ΔΣ της ΕΣΣΝΑ

 

Δείτε την προκήρυξη

 

Δείτε αποτελέσματα/κληρώσεις/βαθμολογία      ΟΠΕΝ18 ΝΕΑΝΙΔΩΝ18 Κάλυψη  www.skaki.gr

 


Το ανοιχτό τουρνουά ΚΑΙ ΤΩΝ ΝΕΑΝΙΔΩΝ φιλοξενείται στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Ηρακλείου Αττικής «Μίμης Καβούρης» (Γαλήνης και Σοφίας 1, πολύ κοντά στο σταθμό ΗΣΑΠ του Ηρακλείου) πρώην «Βίλα Στέλλα» .

 

Δικαίωμα συμμετοχής σκακιστές/σκακιστριες γεννημένοι/ες μετα την 1/1/1996

 

 

Τα ατομικά πρωταθλήματα Αττικής μπλιτς και ράπιντ της ΕΣΣΝΑ ενωματωνονται στα Ατομικά Blitz και  Rapid της Σκ. Επικοινωνίας Ηρακλειου μετά απο απόφαση του ΔΣ της ΕΣΣΝΑ: Θα διεξαχθούν το Σάββατο 28 το Blitz(ώρα έναρξης 19.00) και την Κυριακή 29 Δεκεμβρίου to Rapid (ώρα έναρξης 19.00) αντίστοιχα και θα φιλοξενηθούν στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Ηρακλείου Αττικής «Μίμης Καβούρης» (Γαλήνης και Σοφίας 1, πολύ κοντά στο σταθμό ΗΣΑΠ του Ηρακλείου) πρώην «Βίλα Στέλλα».
Ανώτατο όριο συμμετοχών 60.

Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου για το μπλιτς και μέχρι το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου για το ράπιντ στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή στο τηλέφωνο 6947774867 (Νίκος Κομνηνός).

Στο email θα πρέπει να αναγράφονται: όνομα, επίθετο, σύλλογος, διεθνές έλο και σε ποιο τουρνουά επιθυμεί να αγωνιστεί.

 

Το παράβολο συμμετοχής για την κάθε διοργάνωση blitz/rapid είναι 10 ευρώ και καταβάλλεται στον διοργανωτή (Σκακιστική Επικοινωνία Ηρακλείου) πριν την έναρξη του 1ου γύρου των αγώνων. Τα χρηματικά έπαθλα για την κάθε διοργάνωση θα ανακοινωθουν στις αντίστοιχες προκηρύξεις της Σ.Ε. Ηρακλειου. Σε περίπτωση που υπάρξει θετικό οικονομικό αποτέλεσμα από τη διοργάνωση , αυτό θα διατεθεί στο 50% υπέρ του ταμείου της ΕΣΣΝΑΠρόσφατα Νέα