ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ "ΑΘΗΝΆ"

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ "ΑΘΗΝΆ"

Ο Σύλλογος Πνευματικών Αθλημάτων "ΑΘΗΝΆ", Ιδρύθηκε τον Σεπτέμβριο του 2019 από μια παρέα ρομαντικών του αθλητισμού και του πολιτισμού με έδρα τον Βύρωνα.

Η δραστηριότητα μας απαντά και σε όμορους Δήμους.

Καλλιεργούμε συνολικά πέντε Πνευματικά Αθλήματα (Σκάκι/Αγωνιστικό Τάβλι/Μπριτζ/Γκο/Ντόμινο) και το εντευκτήριο μας βρίσκεται επί της Νικηφορίδη 41, στον Βύρωνα.

Αρχή μας το "Μαθαίνουμε να Σκεφτόμαστε και όχι τι να Σκεφτόμαστε", σκοπός της αρχής μας, η δημιουργία "Πρωταθλητών ΖΩΗΣ" πρώτα από όλα και μετά των Μεταλλίων. 

Το Κοινωνικό πρόσημο από τα πρώτα μας κιόλας βήματα στον Πνευματικό Αθλητισμό με συνέπεια αποτυπώνει το τι πρεσβεύουμε ως Σύλλογος και μέλος της Τοπικής Κοινωνίας και όχι μόνο.

Χωρίς ίχνος διακρίσεων ή ιδεοληψίας είμαστε κοντά σε Οργανισμούς όπως η "Κιβωτός του Κόσμου", το ΚΕΘΕΑ Στροφή, οι Μονογονεϊκές Οικογένειες, τα ΑμεΑ και κάθε ευάλωτη ομάδα που χρειάζεται στήριξη. 

Στην Σκακιστική Εκπαίδευση καινοτομούμε με υπηρεσίες πιστοποιημένης εκπαιδευτικής διαδικασίας για αρχάριους ανήλικους, ενώ παράλληλα θεσμοθετούμε τον "Σχολικό Μέντορα", καθώς και την Χρήση της Σκακιστικής Εκπαίδευσης στην Βελτίωση εκμάθησης Ξένων Γλωσσών.  Τέλος με το Πρόγραμμα "Υιοθέτησε ένα Σχολείο", ξεκινήσαμε από τα Σχολεία της Καισαριανής την ΔΩΡΕΑΝ εκμάθηση Σκάκι σε όσα παιδιά το επιθυμούν.

Την Συνολική μας δραστηριότητα συμπληρώνει το πρώτο webradio (www.e4radio.gr) με αντικείμενο το Σκάκι, τον Πολιτισμό και την Μουσική. 

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή συνεργασία θα χαρούμε να μας καλέσετε στο 6948.100.274 ή στο , σε γνώση κυρίου Σορώτου. 

 

URL Ιστότοπου: www.chessclubathena.gr

Στοιχεία Επικοινωνίας

 • Διεύθυνση
  Νικηφορίδη 41
 • Πόλη
  Βύρωνας
 • Περιοχή
  Βύρωνας
 • Τ.Κ.
  16231
 • Σταθερό Τηλέφωνο
  2104441989
 • Κινητό Τηλέφωνο
  6948100274

Προφίλ Στα Κοινωνικά Δίκτυα

Google Plus YouTube

Προκηρύξεις

Προκηρύξεις Σχολικών

Προκηρυξεις Σχολικων