Τουρνουά BLITZ - 1ο αφιερωμένο στην Εθνική επέτειο της 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

Γράφτηκε από τον  Οκτ 23, 2020

 

Τιμή σ’ εκείνους όπου στην ζωή των
ώρισαν και φυλάγουν Θερμοπύλες.
Ποτέ από το χρέος μη κινούντες.

 

Κ.Π. Καβάφης

 

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

 

Τα Αθλητικά Σωματεία  Ε.Ο.Α.Ο "Ο ΦΥΣΙΟΛΑΤΡΗΣ",  Ε.Σ.Π. "ΟΙ ΜΑΧΗΤΕΣ",    Μ.Φ.Κ.Σ. "Ο ΦΟΙΒΟΣ", Σ.Α. ΝΙΚΑΙΑΣ-ΡΕΝΤΗ, Σ.Ο. ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ, Σ.Ο. ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ και Σ.Ο. ΥΔΡΑΣ προκηρύσσουν το

 

 

 

<<1ο αφιερωμένο στην εθνική επέτειο της 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ>>

 

Τουρνουά Σκάκι.

 

 

 

Με αφορμή την ημερολογιακή έλευση της -διαχρονικά επίκαιρης- εθνικής μας επετείου και κατά την διάρκεια μίας εξαιρετικά δύσκολης συγκυρίας όσον αφορά στα αγωνιστικά, οικονομικά και εθνικά τεκταινόμενα εν μέσω της πανδημίας του COVID-19, τα ανωτέρω Σωματεία των Περιφερειακών Ενοτήτων Πειραιώς και Νήσων  ως  ΟΛΟΤΗΤΑ εκφράζουμε την ευαισθησία μας σχετικά με τις αντιοξοότητες που βιώνουμε. Ως εκ τούτου, προκηρύσσουμε το επετειακό αυτό τουρνουά ΤΙΜΗΣ ΕΝΕΚΕΝ, ως κίνηση αντικείμενη στο καθεστώς άκρατης εμπορευματοποίησης που κυριαρχεί σε πολλαπλούς τομείς της ζωής μας.

 

 

 

ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ: Αγγελάκης Λιμπέρης, Αγγελόπουλος Κωνσταντίνος, Βλαστός Αλέξανδρος, Γκλεζάκου Δήμητρα, Κεφάλας Δημήτριος, Kουλαξουζίδης Γεώργιος, Παπαδόπουλος Γεώργιος.

 

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΑΓΩΝΩΝ: Δημακάκος Αναστάσιος.

 

ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ / ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΚΛΗΡΩΣΕΩΝ: Σιδηρόπουλος Λεωνίδας.

 

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΑΙΘΟΥΣΑΣ: Βούρος Εμμανουήλ.

 

ΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΧΩΡΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: Τετάρτη 28η Οκτωβρίου 2020 στην έδρα του ΜΦΚΣ "ΦΟΙΒΟΣ" στον Πειραιά. Διεύθυνση: Κιθαιρώνος 12, ΤΚ: 18540 (Καμίνια). Οι διοργανωτές δύνανται να διευκολύνουν της μετάβαση των αθλητών από κοντινά σημεία προσβάσιμα με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, κατόπιν συνεννοήσεως.

 

ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΓΩΝΩΝ: Ελβετικό 7 γύρων με διεθνή αξιολόγηση Blitz ELO FIDE.

 

ΧΡΟΝΟΣ ΣΚΕΨΗΣ: 5 λεπτά + 3 δευτερόλεπτα για κάθε παίκτη.

 

ΕΝΑΡΞΗ ΑΓΩΝΩΝ: Προσέλευση για δήλωση ή/και επιβεβαίωση συμμετοχής στο χώρο αγώνων από τις 18:00 - Δεν απαιτείται παράβολο συμμετοχής.  Έναρξη αγώνων στις 18:30.

 

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ: Όλοι οι σκακιστές, ανεξαρτήτως ηλικίας, Elo ή κατοχής αθλητικού δελτίου. Ανώτατο όριο συμμετοχών: 30 άτομα.  Υποχρεωτική η γνωστοποίηση αριθμού κινητού τηλεφώνου και e-mail, στα πλαίσια ιχνηλάτησης πιθανού κρούσματος COVID-19. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

 

ΕΠΑΘΛΑ: Θα δοθούν μετάλλια στους 3 πρώτους νικητές της γενικής κατάταξης και στους 3 πρώτους νικητές κάτω των 18 ετών.

 

ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΙΣΟΒΑΘΜΙΑΣ: Σε περίπτωση ισοβαθμίας ισχύουν τα παρακάτω κριτήρια:  1) Το αποτέλεσμα του τουρνουά όσων ισοβάθμησαν,  2) Μπούχολτζ,  3) Μπούχολτζ cut-1,  4) Σόνεμπορν-Μπέργκερ.

 

Για όσα δεν αναγράφονται ισχύουν οι κανονισμοί της FIDE, της Ε.Σ.Ο. και της Ε.Σ.Σ.Ν.Α..  Ως Επιτροπή Ενστάσεων ορίζεται η Οργανωτική Επιτροπή. Ενστάσεις γίνονται δεκτές στο τέλος κάθε γύρου και πριν ολοκληρωθεί η κλήρωση του επόμενου γύρου. Δεν απαιτείται κατάθεση παραβόλου ενστάσεως.

 

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ στο email foivospeiraia@yahoo.com με στοιχεία επικοινωνίας ή στο 6986017953 (ώρες επικοινωνίας 17:00-21:00).

 

Λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού (COVID-19), η είσοδος και παραμονή στην έδρα του συλλόγου πραγματοποιείται με προστατευτική μάσκα,  ακολουθώντας τις οδηγίες των αρμόδιων υπουργείων παιδείας και αθλητισμού καθώς και τις οδηγίες της Ελληνικής Σκακιστικής Ομοσπονδίας (τήρηση απόστασης 2 μέτρων ανάμεσα στους αγωνιζόμενους, συχνή απολύμανση των χεριών, κλπ.). Όποιος δεν συμμορφώνεται με την παραπάνω οδηγία θα αποβάλλεται από το χώρο αγώνων.

 

*Τα ανωτέρω ονόματα Συλλόγων και Προέδρων αναγράφονται αλφαβητικά.

 

                             

 

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 25 Οκτώβριος 2020 09:17
Μ.Φ.Κ.Σ. Φοιβος Πειραια

Πρόεδρος Δημ. Γκλεζάκου 6932262839
Γραμματέας Εμμ. Βούρος 6983521737
Έφορος Σκάκι Αναστ. Δημακάκος 6986017953

 

Ιστότοπος: foivospeiraia.gr

Στοιχεία Επικοινωνίας

 • Διεύθυνση
  Κιθαιρώνος 12
 • Πόλη
  Πειραιάς
 • Περιοχή
  Καμίνια
 • Τ.Κ.
  18540
 • Σταθερό Τηλέφωνο
  2104135387

Προφίλ Στα Κοινωνικά Δίκτυα