ΑΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ

ΑΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ

Το τμήμα Σκακιού του Αθλητικού Ομίλου Μαρκοπούλου, προέκυψε έπειτα από συνεργασία με τον Όμιλο Σκακιού Πόρτο Ράφτη-Μαρκοπούλου, τον Οκτώβριο του 2020, συνεχίζοντας την προσπάθεια που γεννήθηκε το 2012.

Η απόφαση πάρθηκε με καθολική αποδοχή της πρότασης και από τις δύο πλευρές, με αποκλειστικό γνώμονα την ακόμη δυναμικότερη και πιο ισχυρή συνέχιση της διάδοσης του Σκακιού στον Δήμο Μαρκοπούλου.

Την ικανοποίησή του για αυτή τη νέα προσπάθεια, εξέφρασε ο πρόεδρος του Αθλητικού Ομίλου Μαρκοπούλου, Πάρις Ευαγγελίου, αναφέροντας: "Η προσθήκη ενός ακόμη αθλήματος στην οικογένεια του ΑΟΜ είναι γεγονός και είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που αυτό το άθλημα είναι το Σκάκι και γεννάται μέσα από μία συνεργασία με έναν σημαντικό Όμιλο, όπως τον Όμιλο Σκακιού Πόρτο Ράφτη-Μαρκοπούλου. Η συνεργασία επετεύχθη σε κλίμα απόλυτης και αμοιβαίας εμπιστοσύνης και αυτό δημιουργεί ακόμη πιο ισχυρές βάσεις για την δημιουργία ενός νέου τμήματος. Οι άνθρωποι του ΟΣΠΡΜ θα συνεχίσουν να είναι δίπλα σε αυτό το νέο τμήμα και καλούμε κάθε φίλο, όχι μόνο του Σκακιού, να το γνωρίσει και να το στηρίξει!".

Το μεγαλύτερο τμήμα των αθλητών του ΟΣΠΡ-Μ έχει ήδη μεταγραφεί στις τάξεις του ΑΟΜ και μία νέα σελίδα έχει ήδη δημιουργηθεί.

URL Ιστότοπου: https://aom.gr/chess

Στοιχεία Επικοινωνίας

 • Διεύθυνση
  Πλησίον Δημοτικό Γυμναστήριο Μαρκοπούλου
 • Πόλη
  Μαρκόπουλο
 • Περιοχή
  Ανατολική Αττική
 • Τ.Κ.
  19003
 • Κινητό Τηλέφωνο
  6936949988

Προφίλ Στα Κοινωνικά Δίκτυα

Προκηρύξεις

Προκηρύξεις Σχολικών

Προκηρυξεις Σχολικων