8o ΣΧΟΛΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΚΑΚΙ ΒΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ - ΣΑΒΒΑΤΟ 6 ΑΠΡΙΛΙΟΥ @ 10.00

8o ΣΧΟΛΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΚΑΚΙ ΒΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ - ΣΑΒΒΑΤΟ 6 ΑΠΡΙΛΙΟΥ @ 10.00

Γράφτηκε από τον  Απρ 02, 2024

Ο Σκακιστικός Όμιλος ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ και ο Οργανισμός Αθλητισμού Πολιτισμού & Παιδικής Αγωγής του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης προσκαλούν όλους τους μαθητές να συμμετάσχουν στο “8o Σχολικό Πρωτάθλημα Σκακιού”.

Πιο συγκεκριμένα οι αγώνες θα διεξαχθούν τo Σάββατο 6 Απριλίου 2024 από τις 09.30 έως και 15.00, στο 2o Δημοτικό σχολείο Βούλας (Πλαπούτα 7 και Ασκληπιού, Βούλα). Η συμμετοχή είναι ΕΛΕΥΘΕΡΗ για ΟΛΟΥΣ τους μαθητές των δημοτικών σχολείων (δημόσιων και ιδιωτικών) αλλά και νηπιαγωγείων και γυμνασίων και λυκείων του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης.

Το Πρωτάθλημα θα διεξαχθεί ανά τάξη και όλα τα παιδιά θα παίξουν 7 αγώνες, ανεξαρτήτως του επιπέδου τους και των αποτελεσμάτων που θα φέρουν. Θα βραβευτούν οι 3 πρώτοι νικητές καθώς και το 1ο κορίτσι κάθε τάξης, ενώ θα υπάρξουν και αναμνηστικά για όλους τους συμμετέχοντες.

Η διεξαγωγή του Πρωταθλήματος γίνεται επίσης με την υποστήριξη του 2ου δημοτικού σχολείου Βούλας.

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται είτε μέσω των σχολείων, στον υπεύθυνο καθηγητή ή ηλεκτρονικά συμπληρώνοντας τη φόρμα συμμετοχής ή μέσω email στο , αναφέροντας απαραίτητα σχολείο και τάξη του παιδιού  ή τηλεφωνικά στο 6976918681.

Οι δηλώσεις συμμετοχής στα σχολεία γίνονται υποχρεωτικά μέχρι την Δευτέρα 1η Απριλίου και με τους υπόλοιπους τρόπους μέχρι την Πέμπτη 4 Απριλίου.

Οι διοργανωτές δεν μπορούν να δεχθούν συμμετοχές επι τόπου, στον χώρο των αγώνων, αν αυτές δεν έχουν δηλωθεί εκ των προτέρων.

Για επιπρόσθετες διευκρινίσεις μπορείτε να αποστείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στο ή να επικοινωνήσετε με τον κ.Βακάκη Παντελή (6976918681).

Δείτε την προκήρυξη των αγώνων

 

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 02 Απρίλιος 2024 20:41