Διαδικτυακό Τουρνουά Rapid ΝΕΝΙΚΗΚΑΜΕΝ του ΓΑΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ την Τετάρτη 30/12, 19:00

Γράφτηκε από τον  Δεκ 29, 2020

Το Τμήμα σκάκι του ΓΑΣ Χολαργού διοργανώνει διαδικτυακό τουρνουά rapid για μικρούς και μεγάλους την Τετάρτη 30/12 και ώρα 19:00. Ακολουθούν λεπτομέρειες - οδηγίες:

 

Το τμήμα σκάκι του ΓΑΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ κλείνει τα διαδικτυακά του τουρνουά που τόσο τιμήσατε και αγαπήσατε με το αυριανό (30/12/2020) που θα είναι διάρκειας δύο ωρών (19.00 μ.μ - 21.00 μ.μ). Έχει τον συμβολικό τίτλο: "NENIKHKAMEN GAS HOLARGOU arena".

 

Μικροί – μεγάλοι, ας πάρουμε μαζικά μέρος για τη χαρά και την ευχαρίστηση και γιατί αυτό καμία απολύτως αρνητική επίδραση δεν έχει στο Εθνικό ή Διεθνές elo μας και επιπλέον όλες και όλοι παίζουμε με ψευδώνυμα.

Θέλουμε τέλος να σας γνωρίσουμε ότι η μεγάλη συμμετοχή είναι για εμάς πάντα ο οδηγός ώστε στο μέλλον να σας προσφέρουμε καλύτερα ποιοτικά και ποσοτικά τουρνουά αλλά και events. 

To link του τουρνουά είναι:

NENIKHKAMEN GAS HOLARGOU Arena #UHD2SFI2 • lichess.org

 

Ακολουθούν διευκρινίσεις και οδηγίες για τη συμμετοχή στο τουρνουά:

α. Η συμμετοχή είναι δωρεάν

β. Μπορούν να γραφτούν και παιδιά και μεγάλοι. Δεν χρειάζεται να έχετε από πριν λογαριασμό στο "lichess".

Φτιάχνετε τώρα (οδηγίες παρακάτω).

γ. Ακόμα και οι αρχάριοι ας μη διστάσουν να συμμετέχουν. Δεν έχουν τίποτα να χάσουν (έτσι κι αλλιώς όλοι παίζουμε με κάποιο ψευδώνυμο).

δ. Παράλληλα με το παιχνίδι, λειτουργεί χώρος στην πλατφόρμα όπου μπορούμε να συζητάμε.

ε. Η διάρκεια του τουρνουά είναι  2 ώρες.

Το τουρνουά δίνει την ευχέρεια σε όλες και όλους να παίξουν όσο θέλουν, να σταματήσουν για κάποια ώρα, να μπουν να ξαναπαίξουν, κοκ.

 

ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ - ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:

 

α. Εγγραφή στο τουρνουά: Ακολουθείτε το σύνδεσμο που έχει σταλεί παραπάνω. Αν έχετε ήδη λογαριασμό στη συνέχεια πατάτε ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ (JOIN) και γράφεστε. Αν δεν έχετε λογαριασμό σας βγάζει πάνω δεξιά  ΕΓΓΡΑΦΗ (SIGN-IN). Το πατάτε και κάπου γράφει να φτιάξετε λογαριασμό (REGISTER). Το ακολουθείτε, βάζετε ένα user name, ένα password και ένα mail και με τον τρόπο αυτό έχετε αποκτήσει λογαριασμό στο lichess (σας ζητά να μπείτε στο mail και να τον ενεργοποιήσετε). Μετά ακολουθείτε πάλι τον παραπάνω σύνδεσμο του τουρνουά και πατάτε ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ (JOIN).

β.  Όταν έρθει η μέρα και ώρα των τουρνουά μπαίνετε και παίζετε.

γ. Διατηρήστε τον λογαριασμό που φτιάξατε στο lichess.

Mε αυτόν θα παίζετε σε επόμενα τουρνουά ή θα μπαίνετε όποτε θέλετε και θα κάνετε μαθήματα σκάκι ή θα παίζετε φιλικά παιχνίδια με παίκτες από όλο τον κόσμο αλλά και με φίλους.

 

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 29 Δεκέμβριος 2020 17:51