«ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΟ ΡΑΠΙΝΤ 2023» 6 Ιανουαρίου 2023 Κύριο

Γράφτηκε από τον  Ιαν 01, 2023
«ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΟ ΡΑΠΙΝΤ 2023»
 6 Ιανουαρίου 2023 
 
 
 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ
 
Ο Σκακιστικός Όμιλος Νέας Φιλαδέλφειας προκηρύσσει τουρνουά Rapid με διεθνή αξιολόγηση με την ονομασία «Πρωτοχρονιάτικο Ράπιντ 2023». 
 
ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι σκακιστές και σκακίστριες του Σ.Ο.Ν.Φ, καθώς και άλλων συλλόγων με εθνική ή διεθνή αξιολόγηση.
 
Δεν υπάρχει παράβολο όμως οι παίκτες θα πρέπει να είναι εφοδιασμένοι με ενεργοποιημένο δελτίο αθλητικής ιδιότητας (προϋποθέτει καταβολή τέλους 10€ στην ΕΣΟ μέσω της σχετικής πλατφόρμας). Ο αριθμός των συμμετεχόντων είναι αυστηρά περιορισμένος. 
 
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Δηλώσεις συμμετοχής:
• στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Σ.Ο.Ν. Φιλαδέλφειας:  
• καθώς και στον αγωνιστικό χώρο, μισή ώρα πριν την έναρξη των αγώνων 
 
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΓΩΝΩΝ : Διευθυντής αγώνων είναι ο Δεληγιάννης Νικόλαος. 
Επικεφαλής διαιτητής και υπεύθυνος κληρώσεων είναι ο Οδυσσέας Βαζελάκης.
 Διαιτητές : Ευμορφία Κοντιώτη, Αθηνά Τσουκαράκη 
 
ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ: Το εντευκτήριο του Σ.Ο. Νέας Φιλαδέλφειας, Πλατεία Κολοκοτρώνη 12- 15 (Συγκρότημα ΟΕΚ Τρωάδος & Μανδηλαρά), Νέα Φιλαδέλφεια. 
 
ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ: Οι αγώνες θα διεξαχθούν με ελβετικό σύστημα 6 γύρων, την Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2023 και ώρα έναρξης του πρώτου γύρου στις 5:30 μ.μ.. 
Οι συμμετέχοντες θα πρέπει μισή ώρα πριν την έναρξη του πρώτου γύρου, να είναι παρόντες και να επιβεβαιώσουν τη συμμετοχή τους. 
 
ΧΡΟΝΟΣ ΣΚΕΨΗΣ: Ο χρόνος σκέψης ορίζεται σε δέκα λεπτά (10΄), με προστιθέμενο χρόνο πέντε δεύτερα (5΄΄), για κάθε κίνηση, από την πρώτη κίνηση, για κάθε παίκτη, για ολόκληρη την παρτίδα. 
 
ΕΠΑΘΛΑ: Θα δοθούν μετάλλια στους τρείς πρώτους της τελικής κατάταξης, καθώς και στην πρώτη γυναίκα, στο πρώτο αγόρι και στο πρώτο κορίτσι κ16 και κ12 εφόσον ο αριθμός των συμμετεχόντων είναι τουλάχιστον τρεις σε κάθε κατηγορία. 
 
ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΑΡΣΗΣ ΙΣΟΒΑΘΜΙΑΣ: Θα ισχύσουν τα εξής κριτήρια: · το μεταξύ των ισόβαθμων αποτέλεσμα (μόνο αν όλοι οι ισόβαθμοι έχουν παίξει μεταξύ τους) · Buchholz · άθροισμα προοδευτικής βαθμολογίας και κριτήρια άρσης της 
 
ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΑΓΩΝΩΝ: Θα ισχύσουν οι Κανονισμοί της FIDE και της Ε.Σ.Ο.
 
ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ
Πλατεία Κολοκοτρώνη 12-15 (Συγκρότημα ΟΕΚ Τρωάδος & Μανδηλαρά),
Νέα Φιλαδέλφεια 143 42 - τηλ  2117056447  -  www.sonf.gr
 
Σ.Ο. Ν. Φιλαδελφειας

Η Ιστορία  του ΣΟΝΦ

Στοιχεία Επικοινωνίας

 • Διεύθυνση
  Συγκρότημα ΟΕΚ Τρωάδος & Μανδηλαρά
 • Πόλη
  Νέα Φιλαδέλφεια
 • Τ.Κ.
  143 42
 • Σταθερό Τηλέφωνο
  211 7056447

Προφίλ Στα Κοινωνικά Δίκτυα