Ανοιχτό Ομαδικό Τουρνουά Blitz Νίκαιας 4χ4

Γράφτηκε από τον  Σεπ 06, 2023

Ανοιχτό Ομαδικό Τουρνουά Blitz 4χ4
 Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου 2023 // 22.30*

 

Στα πλαίσια της διεξαγωγής του 30ου Δ.Τ. Νίκαιας «Τιμή στην Εθνική Αντίσταση», ο  Ε.Ο.Α.Ο. ΦΥΣΙΟΛΑΤΡΗΣ Νίκαιας και η Σκακιστική Ακαδημία Νίκαιας – Ρέντη, διοργανώνουν τοΑνοικτό Ομαδικό Τουρνουά Blitz 2022. Το τουρνουά θα πραγματοποιηθεί στον Πολιτιστικό Πολυχώρο «Μάνος Λοΐζος».

ΔΙΕΘΥΝΤΡΙΑ ΑΓΩΝΩΝ:  Λεμονή Μαρία-Ιωάννα                      

ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ροδόπουλος Άρης

ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΓΩΝΩΝ: Ελβετικό 6 γύρων με χρόνο 3΄+2” ο κάθε παίκτης για όλη την  παρτίδα, σύμφωνα με τους κανονισμούς της FIDE και της ΕΣΟ. Για την αρχική κατάταξη των ομάδων θα χρησιμοποιηθεί ο μέσος όρος blitz elo των μελών της κάθε ομάδας. Αν κάποιος παίκτης δεν έχει blitz elo, τότε θα χρησιμοποιηθεί το standard elo σύμφωνα με τους τρέχοντες πίνακες της FIDE. Οι παρτίδες θα αξιολογηθούν για διεθνές blitz elo.

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ:  Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου 2023 και ώρα 22.30* (μετά το πέρας του 8ου γύρου του 30ου Δ.Τ.) 

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ: Η συμμετοχή κάθε σκακιστή είναι ελεύθερη  χωρίς παράβολο  και επιτρέπεται σε όσους  έχουν τακτοποιήσει το τέλος ενεργοποίησής τους στην ΕΣΟ (€10).

ΣΥΝΘΕΣΗ ΟΜΑΔΑΣ: Κάθε ομάδα θα αποτελείται από 4 σκακιστές – στριες ανεξαρτήτως συλλόγου. Η επιλογή για την σειρά με την οποία αγωνίζονται οι σκακιστές που απαρτίζουν την κάθε ομάδα είναι ελεύθερη. Δεν υπάρχουν αναπληρωματικοί και η σύνθεση παραμένει σταθερή. Η συμμετοχή είναι ελεύθερη για σκακιστές – στριες, επίσημους και ανεξάρτητους (με ή χωρίς ΕΛΟ) χωρίς παράβολο . Η κάθε ομάδα είναι ελεύθερη να διαλέξει όποια ονομασία επιθυμεί.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Μέσω email στο stylianos.giannelos@gmail.com, στο 6946663185 ή συμπληρώνοντας την φόρμα συμμετοχής στη γραμματεία κατά τη διάρκεια του 30ου Δ.Τ. Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενες ομάδες να δηλώσουν τη συμμετοχή τους μέχρι την Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου και ώρα 20.00.

ΕΠΑΘΛΑ: Θα δοθούν μετάλλια στους σκακιστές των τριών πρώτων ομάδων.

ΙΣΟΒΑΘΜΙΑ:1) Οι μεταξύ τους αγώνες (εφόσον όλοι οι ισόβαθμες ομάδες έχουν αγωνιστεί μεταξύ τους) 2) το άθροισμα των  πόντων  των παικτών 3) bucholtz

ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ:  Ενάντια σε απόφαση του επικεφαλής διαιτητή, ασκείται εγγραφή ένσταση, βάση των κανονισμών της ΕΣΟ και της FIDE, η οποία παραδίδεται με καταβολή 50€, αμέσως μετά τη λήξη του γύρου. Σε περίπτωση αποδοχής του αιτήματος, έστω και μερικώς, το παράβολο επιστρέφεται."

Για ζητήματα που δεν προβλέπονται από την παρούσα προκήρυξη, αρμόδιος για την εφαρμογή των κανονισμών είναι ο επικεφαλής διαιτητής. Διατηρεί επίσης το δικαίωμα μεταβολής του προγράμματος σε περίπτωση ανάγκης."

Η ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

ΣΑ Νίκαιας - Ρέντη

Στοιχεία Επικοινωνίας

 • Διεύθυνση
  ΒΡΥΟΥΛΩΝ 69
 • Πόλη
  ΝΙΚΑΙΑ
 • Περιοχή
  ΑΘΗΝΑ
 • Τ.Κ.
  18451
 • Κινητό Τηλέφωνο
  6946663185