ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟΥ ΣΚΑΚΙΟΥ

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟΥ ΣΚΑΚΙΟΥ

Ο Σ.Ο.Αλίμου "Ο Θουκυδίδης" διοργανώνει το Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2021 και ώρα 17:00, εκδήλωση γνωριμίας του καλλιτεχνικού σκακιού ή Solving chess διεθνώς. Ο προπονητής μας Νίκος Μενδρινός ΕΜ στο αγωνιστικό σκάκι και FM στο καλλιτεχνικό καθώς και πρωταθλητής Ελλάδος, έχει ετοιμάσει μια παρουσίαση για να γνωρίσετε καλύτερα αυτό τον ιδιαίτερο κόσμο των σκακιστικών προβλημάτων και των σχετικών διαγωνισμών λύσης, ενώ στους παρευρισκόμενους θα δοθεί και σχετικό υλικό.

Αφορμή είναι δύο (2) σημαντικοί διαγωνισμοί που θα διεξαχθούν τον Ιανουάριο, στους οποίους έχουν δυνατότητα να συμμετέχουν και σκακιστές με ελάχιστη ή καθόλου εμπειρία στο καλλιτεχνικό σκάκι.

Το 7ο Κύπελλο Ελλάδος Λύσης Σκακιστικών Προβλημάτων την Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2022 στις 11:00 (το οποίο και θα φιλοξενήσουμε στον χώρο του Ομίλου για την Αθήνα)

Και τον διεθνή διαγωνισμό  International Solving Contest την Κυριακή 23 Ιανουαρίου, διοργανώσεις που διεξάγονται σε πολλές πόλεις ταυτόχρονα.

Η παρουσίαση είναι ΔΩΡΕΑΝ και θα παρακαλούσαμε τους ενδιαφερόμενους να δηλώσουν συμμετοχή ηλ. ταχυδρομείο του συλλόγου , αναφέροντας όνομα και τηλέφωνο ως τις 15:00 του Σαββάτου 20 Νοεμβρίου 2021

Διεύθυνση: Πάτμου 1 (έναντι του 14) Άλιμος, ΤΚ 17456. 

Σ.Ο. Αλίμου - Πνευματικά Αθλήματα "Ο Θουκυδίδης"


Ηλ. Ταχυδρομείο:

Εφορος - Αγωνιστικό τμήμα: Φωτόπουλος Παναγιώτης

Υπεύθυνος Ακαδημίας: Πλευράκης Γιάννης

εδω είμαστε


Στο σκάκι γράφουμε... ιστορία

soa-thoukididis.gr

Στοιχεία Επικοινωνίας

 • Διεύθυνση
  ΠΑΤΜΟΥ 1 (απέναντι από Νο 14)
 • Πόλη
  ΑΘΗΝΑ
 • Περιοχή
  ΑΛΙΜΟΣ
 • Τ.Κ.
  17456
 • Κινητό Τηλέφωνο
  6983437986

Προφίλ Στα Κοινωνικά Δίκτυα

Προκηρύξεις

Προκηρύξεις Σχολικών

Προκηρυξεις Σχολικων