Πανελλήνια Ατομικά Πρωταθλήματα Παίδων-Κορασίδων -08,-10,-12,-14 ετών - Κατανομή προκρίσεων και χρηματικής ενίσχυσης

Γράφτηκε από τον  Αυγ 13, 2021
Η ΕΣΣΝΑ αποφάσισε να επιδοτήσει με 250 Ευρώ έκαστος, 15 συμμετοχές (10 αγόρια και 5 κορίτσια) στα Πανελλήνια Ατομικά πρωταθλήματα παίδων – κορασίδων 2021 8,10,12 και 14 ετών που θα διεξαχθούν στην Πάτρα από 30/8 έως 5/9/2021. Οι θέσεις αυτές θα δοθούν πέραν των όσων θέσεων φιλοξενίας διατεθούν στην ένωση μας από την ΕΣΟ (οι οποίες λόγω των ιδιαιτέρων συνθηκών υπολογίζουμε να είναι 3-5 από τις οποίες μόνο 1 (μία) εγγυημένη). Υπενθυμίζεται πως οι περσινοί πρωταθλητές Ελλάδος δικαιούνται προσωποπαγή πρόκριση από την ΕΣΟ.

Η ΕΣΣΝΑ με βάση κυρίως τα περσινά αποτελέσματα στους αντίστοιχους αγώνες, τις φετινές ηλικίες και κάποιες εξαιρετικές παρουσίες στα διεθνή ΕΛΟ συνέταξε κατάλογο των καταρχήν επιδοτούμενων και συμπληρωματικό κατάλογο αναπληρώσεων (ακολουθούν παρακάτω).

Οι επιπλέον προκρίσεις με φιλοξενία οι οποίες θα ανακοινωθούν από την ΕΣΟ, θα δοθούν σε αθλητές από τον κατάλογο των καταρχήν επιδοτούμενων και οι αντίστοιχες επιδοτήσεις θα δοθούν σε όσους αριθμητικά αθλητές έχουν συμμετάσχει από τον κατάλογο αναπλήρωσης. Τα κριτήρια που θα ακολουθηθούν είναι: 1. Ποσόστωση αθλητριών, 2. Υψηλότερη θέση στην τελική κατάταξη, 3. Υψηλότερη επίδοση στην τελική κατάταξη (όπως αυτή θα προκύπτει μετά την αφαίρεση του ΕΛΟ από την απόδοση). Αν εξαντληθεί ο κατάλογος αυτός θα δοθεί επιδότηση (εφόσον δεν έχει διατεθεί) στην υψηλότερη κατάταξη μη φιλοξενούμενου ΕΞΑΙΡΩΝΤΑΣ προκριμένους ή επιδοτούμενους ξεκινώντας από την κατηγορία με τις περισσότερες συμμετοχές αθλητών της ΕΣΣΝΑ. (ΠΡΟΣΟΧΗ! όσοι έχουν δοθεί με υποσχετική σε συλλόγους άλλων ενώσεων θεωρούνται αθλητές της ένωσης που ανήκει το σωματείο που τους παραχωρεί)

Δείτε σχετική διευκρινιστική ανακοίνωση της ΕΣΟ για τα πανελλήνια ατομικά πρωταθλήματα 8,10,12 και 14 ετών που θα διεξαχθούν στην Πάτρα.

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΤΩΝ ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ

A8 ΛΑΜΠΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

Α10  ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ (από κριτήριο ΕΛΟ)

ΠΙΤΣΑΚΗΣ ΗΛΙΑΣ