ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΕΣΣΝΑ 2020 - ΑΛΛΑΓΗ ΧΩΡΟΥ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΚΛΗΡΩΣΗΣ

Γράφτηκε από τον  Δεκ 31, 2019

Ανακοινώνεται ότι στις 12.01.2020 ξεκινούν οι διασυλλογικές διοργανώσεις της Ένωσης Σκακιστικών Σωματείων Νομού Αττικής για τις οποίες δημοσιεύονται οι επισυναπτόμενες προκηρύξεις.

Υπενθυμίζεται ότι οι δηλώσεις γίνονται δεκτές έως και την Κυριακή, 05.01.2020 μέσω της σχετικής πλατφόρμας της ιστοσελίδας.

Διευκρινίζεται επιπλέον ότι:

  1. Οι ομάδες του ΠΟΑ, Β και Γ Εθνική πρέπει να δηλώσουν το roster τους μέχρι και 17/1/2020 στο σύνδεσμο. H δήλωση των roster έχει ως στόχο την καταγραφή από τους Ε.Δ. όσο το δυνατόν περισσότερων διεθνών ΕΛΟ FIDE Ιανουαρίου των ομάδων των κατηγοριών. Τα roster είναι ενδεικτικά και οι ομάδες μπορούν να χρησιμοποιήσουν και άλλους παίκτες. Παρόλα αυτά συνίσταται να είναι όσο το δυνατόν περισσότερο αντιπροσωπευτική και να δηλωθούν παίκτες που θα αγωνιστούν ώστε να είναι βοηθητική για τις συναντήσεις των μηνών Φλεβάρη-Μάρτη. Παρακαλούμε να συμπληρώσετε ακόμα και τους αναπληρωματικούς σας και να δοθεί μεγάλη προσοχή στην εισαγωγή των FIDE ID/ELO και AM EΣΟ.
  2. Οι ομάδες του ΠΟΑ πρέπει να δηλώσουν μέχρι τις 5/1/2020 τη βασική τους σύνθεση στο σύνδεσμο βάσει της οποίας θα καθοριστεί η αρχική κατάταξη.
  3. Η διεξαγωγή του 8ου γύρου και του πρώτου μπαράζ θα αναρτηθεί συμπληρωματικά μετά την απόφαση του ΔΣ για τη διεξαγωγή της τελικής φάσης των Ατομικών Μαθητικών Πρωταθλημάτων Αττικής (8 ή 15/3/2020).
  4. Στον Α΄όμιλο του Κυπέλλου Αττικής Φιλίας, στον οποίο καταβάλλεται παράβολο συμμετοχής, τα σωματεία παρακαλούνται να επισυνάπτουν στη φόρμα: α) τη δήλωση συμμετοχής με σφραγίδα του σωματείου (ώστε να αποδεικνύεται η εγκυρότητα της καταχώρισης) και β) την απόδειξη πληρωμής του παραβόλου.
  5. Στα Πρωταθλήματα και στον Β΄όμιλο του Κυπέλλου Αττικής Φιλίας, στα οποία δεν καταβάλλεται παράβολο συμμετοχής, τα σωματεία παρακαλούνται να επισυνάπτουν στη φόρμα: α) τη δήλωση συμμετοχής με σφραγίδα του σωματείου (ώστε να αποδεικνύεται η εγκυρότητα της καταχώρισης) και β) στο πεδίο της "απόδειξης πληρωμής" την απόδειξη πληρωμής της συνδρομής του έτους 2020 (κατά τα οριζόμενα στη Γενική Προκήρυξη).
  6. Τόσο η επισύναψη της δήλωσης όσο και της απόδειξης είναι υποχρεωτική για την επιτυχή καταχώριση της συμμετοχής ακολουθώντας τις οδηγίες για την ονομασία, τον τύπο και το μέγεθος των αρχείων.
  7. Τα σωματεία οφείλουν να έχουν εξοφλήσει τη συνδρομή έτους 2020 ύψους 50 (πενήντα) ευρώ, καθώς και το σύνολο των ανεξόφλητων συνδρομών/παραβόλων των προηγούμενων ετών.

κλήρωση των κλειδαρίθμων για τις κατηγορίες που θα διεξαχθούν με σύστημα πουλ, θα λάβει χώρα δημοσίως, στα γραφεία της ΕΣΟ, τη Δευτέρα 06.01.2020 και ώρα 12.00Στην κλήρωση θα παρευρίσκεται ο ταμίας του ΔΣ για όσα σωματεία επιθυμούν να εκπληρώσουν τις οικονομικές τους εκκρεμότητες.

Το Δ.Σ. της Ε.Σ.Σ.Ν.Α. εύχεται σε όλα τα συμμετέχοντα σωματεία και στα αθλούμενα μέλη τους καλή χρονιά και καλούς αγώνες!

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 15 Ιανουάριος 2020 15:54

Προκηρύξεις

Προκηρύξεις Σχολικών

Προκηρυξεις Σχολικων