Ενημέρωση - Οδηγίες καταχώρησης άρθρων και ανακοινώσεων από τα σωματεία

Ενημέρωση - Οδηγίες καταχώρησης άρθρων και ανακοινώσεων από τα σωματεία

Γράφτηκε από  Ε.Σ.Σ.Ν.Α. Φεβ 06, 2016

Η νέα ιστοσελίδα της Ε.Σ.Σ.Ν.Α. δίνει την ευκαιρία της άμεσης ενημέρωσης των σωματείων της από τα ίδια τα σωματεία της. Μέσω της νέας ιστοσελίδας όλα τα σωματεία μπορούν πλέον να προβάλλουν τις δραστηριότητές που πραγματοποιούν. Προκηρύξεις τουρνουά, εκδηλώσεις, μαθήματα, σεμινάρια και ανακοινώσεις είναι εύκολα προσβάσιμα από όλο το σκακιστικό κόσμο μέσω του προσωπικού σας προφίλ ή μιας ανακοίνωσης στην ιστοσελίδα της Ε.Σ.Σ.Ν.Α. Ακολουθούν χρήσιμες οδηγίες για την επεξεργασία του προφίλ σας και την δημιουργία ανακοίνωσης.

1. Συνδεόμαστε στον λογαριασμό μας πατώντας "Σύνδεση" στο πάνω δεξί μέρος της αρχικής σελίδας και εισάγουμε όνομα χρήστη και κωδικό. (Τα σωματεία που δεν έχουν λάβει ήδη κωδικούς πρέπει να στείλουν επιστολή στην Ε.Σ.Σ.Ν.Α. στο   για να τους σταλούν ηλεκτρονικά στο e-mail της επιλογής τους)

2. Εμφανίζεται στα δεξιά της αρχικής σελίδας το πλαίσιο «Πίνακας Ελέγχου»

3. Στο κάτω μέρος του πλαισίου υπάρχουν τρία εικονίδια που όταν πηγαίνουμε πάνω τους τον κέρσορα του ποντικιού εμφανίζονται με τη σειρά τα εξής μηνύματα:

Α. Προσθήκη νέου άρθρου

Β. Η σελίδα μου

Γ. Ο λογαριασμός μου

4. Α. Προσθήκη νέου άρθρου

Εδώ μπορούμε να προσθέσουμε νέο άρθρο προς δημοσίευση στην ιστοσελίδα. Γράφουμε τον τίτλο, επιλέγουμε την κατηγορία που ανήκει η ανακοίνωση (είναι διαθέσιμες οι επιλογές “Προκηρύξεις σωματείων” και “Ανακοινώσεις σωματείων”) και γράφουμε ή αντιγράφουμε το κείμενο προς δημοσίευση μέσα στο άσπρο πλαίσιο. Στο ίδιο πλαίσιο μπορούμε να προσθέσουμε φωτογραφία από την καρτέλα «Εικόνα», Βίντεο από την καρτέλα «Πολυμέσα» ή συνημμένο αρχείο από την καρτέλα «Συνημμένα».

Στο τέλος πατάμε αποθήκευση πάνω δεξιά και το άρθρο με την ανακοίνωση σας θα δημοσιευτεί στην ιστοσελίδα της Ε.Σ.Σ.Ν.Α.

B. Η σελίδα μου

Εμφανίζει όλες τις ανακοινώσεις και τις προκηρύξεις που έχει αναρτήσει το σωματείο καθώς και όλα τα στοιχεία του.

Γ. Ο λογαριασμός μου

Προσθέτουμε όλα τα στοιχεία που επιθυμούμε για το σωματείο μας. Είναι σημαντικό να αναφέρονται τα σωστά στοιχεία επικοινωνίας (email, διεύθυνση, τηλέφωνο επικοινωνίας) όπως τα ζητάει καθώς και η φωτογραφία με το λογότυπο του σωματείου.

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 06 Φεβρουάριος 2016 21:03

Προκηρύξεις

Προκηρύξεις Σχολικών

Προκηρυξεις Σχολικων