ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΑ ΚΥΠΕΛΛΑ "ΔΡΕΠΑΝΙΩΤΗΣ" & "ΜΠΙΚΟΣ"

Γράφτηκε από την  Οκτ 29, 2017

Εν όψει της λήξης της προθεσμίας δήλωσης συμμετοχής στις επερχόμενες διοργανώσεις της Ε.Σ.Σ.Ν.Α. (Κύπελλο Αττικής "Λάζαρος Δρεπανιώτης" και Κύπελλο Αττικής "Σπύρος Μπίκος") την 31.10.2017 μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας, σας γνωρίζουμε τα ακόλουθα:

α. Δεν είναι απαραίτητη η εγγραφή ως σωματείο για τη δήλωση συμμετοχής.

β. Είναι υποχρεωτική η συμπλήρωση όλων των πεδίων.

γ. Είναι υποχρεωτική η επισύναψη της δήλωσης συμμετοχής και της απόδειξης πληρωμής.

Διευκρινίζεται επιπλέον ότι:

Στους ομίλους στους οποίους πρέπει να καταβάλλεται παράβολο συμμετοχής, τα σωματεία παρακαλούνται να επισυνάπτουν στη φόρμα: α) τη δήλωση συμμετοχής με σφραγίδα του σωματείου (ώστε να αποδεικνύεται η εγκυρότητα της καταχώρισης) και β) την απόδειξη πληρωμής του παραβόλου.

Στον όμιλο στον οποίον δεν καταβάλλεται παράβολο συμμετοχής, τα σωματεία παρακαλούνται να επισυνάπτουν στη φόρμα: α) τη δήλωση συμμετοχής με σφραγίδα του σωματείου (ώστε να αποδεικνύεται η εγκυρότητα της καταχώρισης) και β) στο πεδίο της "απόδειξης πληρωμής" για δεύτερη φορά τη δήλωση συμμετοχής.

Τόσο η επισύναψη της δήλωσης όσο και της απόδειξης είναι υποχρεωτική για την επιτυχή καταχώριση της συμμετοχής. 

Τα επισυναπτόμενα αρχεία θα πρέπει να είναι αποκλειστικά της μορφής .pdf ή .jpg και το όνομα των αρχείων να περιέχει μόνο γράμματα και αριθμούς (όχι δηλαδή σύμβολα ή κενά).

Πριν από την υποβολή της δήλωσης επιλέξτε το πεδίο "δεν είμαι ρομπότ" και τις εικόνες.

Τέλος, για τον έλεγχο της καταχώρισης της συμμετοχής ακολουθείτε τον σύνδεσμο "Έλεγχος Συμμετοχής" και επιλέγετε την αντίστοιχη διοργάνωση.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 01 Νοέμβριος 2017 07:47

Προκηρύξεις

Προκηρύξεις Σχολικών

Προκηρυξεις Σχολικων