ΑΤΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΔΗΜΟΥ ΠΕΥΚΗΣ-ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ 2017

Γράφτηκε από την  Φεβ 18, 2017

Η Ένωση Γονέων Πεύκης – Λυκόβρυσης , ο Εξωραϊστικός –Πολιτιστικός και Αθλητικός Σύλλογος Πεύκης –Λυκόβρυσης «ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ »,   το ΠΕΑΠ Δήμου Λυκόβρυσης –Πεύκης και ο  Α.Ο. Πεύκης [Σκακιστικό Τμήμα], συνδιοργανώνουν το Σάββατο 4 Μαρτίου 2017 το 6ο Σχολικό Σκακιστικό Πρωτάθλημα Δήμου Λυκόβρυσης –Πεύκης στο 1ο Γυμνάσιο  Πεύκης,  με προκρίσεις για την Τελική φάση του Σχολικού Πρωταθλήματος της Ένωσης  Σκακιστικών Σωματείων Αττικής (ΕΣΣΝΑ) 2017

     6Ο ΣΧΟΛΙΚΟ ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ – ΠΕΥΚΗΣ 2017

ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ

Η Ένωση Γονέων Πεύκης –Λυκόβρυσης

Ο Εξωρ.-Πολ.& Αθλητικός Σύλλογος Λυκόβρυσης –Πεύκης «ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ»

Το ΠΕΑΠ Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης

Α.Ο. Πεύκης Σκακιστικό  Τμήμα

Οργανωτική Επιτροπή

1.      Χατόγλου Νίκος  Προπονητής Σκάκι στον ΕΠΑΣΠ «Αριστοτέλης» Πεύκης - Λυκόβρυσης

2.      Γιαννουλόπουλος Ελευθέριος Πρόεδρος του ΕΠΑΣΠ «Αριστοτέλης» Πεύκης – Λυκόβρυσης.

3.      Γλεζέλης  Σταμάτης  Προπονητής Σκάκι στον ΕΠΑΣΠ «Αριστοτέλης» Πεύκης – Λυκόβρυσης.

4.      Παπαζαχαρίου Θωμάς Αντιπρόεδρος του ΕΠΑΣΠ «Αριστοτέλης» Πεύκης – Λυκόβρυσης,  εκπρόσωπος του Σωματείου στην ΕΣΟ και την ΕΣΣΝΑ.

5.      Μήκας Βασίλης  Πρόεδρος πολιτιστικού Συλλόγου « Η ΠΕΥΚΗ».

6.      Γεωργόπουλος Φραγκούλης Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων 1ου ΔΗΜ. ΣΧ. Λυκόβρυσης και μέλος του Δ.Σ. του ΕΠΑΣΠ «Αριστοτέλης» Πεύκης – Λυκόβρυσης.

7.      Κολώνιας  Βασίλης Καθηγητής Λυκείου,Σκακιστής , μέλος του ΕΠΑΣΠ «Αριστοτέλης» Πεύκης – Λυκόβρυσης.

8.      Καρύμπας Γεώργιος Πρόεδρος ΠΕΑΠ –Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Λυκόβρυσης –Πεύκης.

9.      Κελέκης Νικόλαος Πρόεδρος της Ένωσης Γονέων Πεύκης –Λυκόβρυσης.

10.  Σταυρουλάκη Μαρίνα Έφορος Σκακιστικού τμήματος Α.Ο. Πεύκης.

Επικεφαλής Διαιτητής : Δευτεραίος Παύλος

Υπεύθυνος Κληρώσεων  Swiss- manager: Δευτεραίος Παύλος

Υπεύθυνοι Συμμετοχών: Παπαζαχαρίου Θ. ,Γιαννουλόπουλος Ελ.

Διαιτητές : Γλεζέλης Στ. , Παπαζαχαρίου θ., Ξανθόπουλος Μ., Γεωργόπουλος Φ. , Κολώνιας Β. , Ρούσσος Α. , Ντουντανιώτης Δ. ,Σταυρουλάκη Μ.,Παναγιωτάκος Π. ,Χατόγλου Ν.

Ημερομηνία  διεξαγωγής : Σάββατο 4 Μαρτίου 2017

Ώρα προσέλευσης  σκακιστών: 3:30 μ.μ.- 4:00 μ.μ. (όποιος προσέλθει αργότερα θα παίξει από τον 2ο γύρο).

Ώρα έναρξης αγώνων : 4:30 μ.μ.

Απονομές Επάθλων: 8:30 μ.μ. – 9:15μ.μ.

Χώρος Αγώνων: 1ο Γυμνάσιο Πεύκης Κοραή και Καζαντζάκη Πεύκη

Δικαίωμα συμμετοχής: Έχουν όλοι οι μαθητές /μαθήτριες  Νηπιαγωγείων, Δημοτικών, Γυμνασίων και Λυκείων (Δημοσίων & Ιδιωτικών)  του Δήμου Λυκόβρυσης –Πεύκης  καθώς και όσα παιδιά έχουν  δελτίο αθλητικής ταυτότητας  στα σωματεία της Λυκόβρυσης και της Πεύκης ή συμμετέχουν σε προπονήσεις και είναι αθλούμενα μέλη.

Σύστημα Αγώνων: Θα διεξαχθούν διαφορετικά πρωταθλήματα 7 γύρων , ξεχωριστά για τα νήπια και κάθε τάξη δημοτικού και γυμνασίου , ενώ οι τάξεις του Λυκείου θα αγωνιστούν σ’ έναν ενιαίο όμιλο.(Σε περίπτωση συμμετοχής λιγότερων των εννέα (9) μαθητών σε μία τάξη , το πρωτάθλημά της θα συγχωνευτεί με την αμέσως επόμενη ).

Οι κληρώσεις κάθε γύρου θα γίνονται με τη χρήση του εγκεκριμένου ηλεκτρονικού προγράμματος Swiss- Manager (Ελβετικό σύστημα).

Αρχική κατάταξη :

Α) Στις  κατηγορίες νηπίων ,Α, Β, Γ, δημοτικού με αλφαβητική σειρά.

Β) Στις κατηγορίες Δ, Ε, ΣΤ,  δημοτικού , Α, Β, Γ, γυμνασίου και λυκείων, με τα  εθνικά ΕΛΟ Α’ εξαμήνου 2017 και εν συνεχεία αλφαβητικά.

Χρόνος Σκέψης: 30’ για την ολοκλήρωση της κάθε παρτίδας. Θα χρησιμοποιηθούν  ηλεκτρονικά χρονόμετρα. Σε περίπτωση μη επάρκειας, θα χρησιμοποιούνται μετά το 20λεπτο και με χρόνο 5΄για κάθε παίχτη.

Κανονισμοί Αγώνων: Θα ισχύσουν οι κανονισμοί της ΕΣΟ και της FIDE για αγώνες rapid. Τονίζεται ότι ειδικά για την αντικανονική κίνηση ,μηδενισμός επέρχεται μετά την τέλεση για δεύτερη φορά  αντικανονικής κίνησης.

Προκρίσεις : Προκρίνεται για την τελική φάση του Σχολικού Πρωταθλήματος 2017 της ΕΣΣΝΑ  το 20%  του συνόλου των παιχτών.

Έπαθλα: Θα δοθούν μετάλλια στους τρείς(3) πρώτους  κάθε τάξης και στο πρώτο κορίτσι , καθώς και στον πρώτο σε νίκες μαθητή χωρίς αθλητικό δελτίο.

Κριτήρια ισοβαθμίας : Σε περίπτωση που 2 οι περισσότεροι μαθητές ισοβαθμήσουν στις πρώτες θέσεις της τελικής κατάταξης, θα εφαρμοσθούν τα εξής κριτήρια άρσης ισοβαθμίας:

Α) Το αποτέλεσμα του μεταξύ τους αγώνα (εφόσον έχουν παίξει όλοι μεταξύ τους).

Β) Κριτήριο  Μπούχολτς cut-1.

Γ) Κριτήριο   Μπούχολτς cut-2

Δηλώσεις συμμετοχών: Έως την Πέμπτη 2 Μαρτίου 2017  στα τηλέφωνα 6974900428, 6973934699, 6936112045,αναφέροντας ονοματεπώνυμο μαθητή σχολείο ,τάξη, ΑΜ/ΕΣΟ και σωματείο (εφόσον έχει αθλητική ταυτότητα ) και τηλέφωνο επικοινωνίας. Επιπλέον πριν την έναρξη των αγώνων στις 3:30 μ.μ.- 4:00 μ.μ.

 

 

                                                    Η  ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ  

Προκηρύξεις

Προκηρύξεις Σχολικών

Προκηρυξεις Σχολικων