Πρόσκληση σε έκτακτη Γενική Συνέλευση (ΓΣ)

 

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο (ΔΣ) της Ένωσης Σκακιστικών Σωματείων Νομού Αττικής (Ε.Σ.Σ.Ν.Α.) καλεί τα ενεργά σωματεία – μέλη της Ε.Σ.Σ.Ν.Α. σε έκτακτη ΓΣ στα γραφεία της Ελληνικής Σκακιστικής Ομοσπονδίας (ΕΣΟ) (λεωφόρος Συγγρού αριθμός 25, Αθήνα) την Κυριακή, 07.12.2014 και ώρα 17:00. Σε περίπτωση έλλειψης της απαιτούμενης, σύμφωνα με το Νόμο και το Καταστατικό της Ε.Σ.Σ.Ν.Α., απαρτίας η ΓΣ θα επαναληφθεί στον ίδιο τόπο και στην ίδια ημερομηνία και ώρα 18:00.

Τα ενεργά σωματεία – μέλη της Ε.Σ.Σ.Ν.Α. δύνανται να προβούν στο σύμφωνο με το Καταστατικό της Ε.Σ.Σ.Ν.Α. ορισμό των αντιπροσώπων τους στην παραπάνω ΓΣ το βραδύτερο έως και την Κυριακή, 16.11.2014.

 

Θέματα Ημερήσιας Διάταξης (ΗΔ)

1)         Ανάγνωση και επικύρωση πρακτικών προηγούμενης ΓΣ (01.02.2012),

2)         Εκλογή Προέδρου και Γραμματέα ΓΣ,

3)         Οικονομικός Προγραμματισμός Ε.Σ.Σ.Ν.Α. και αναπροσαρμογή ετήσιας συνδρομής των σωματείων – μελών.

 

Τα σωματεία – μέλη της Ε.Σ.Σ.Ν.Α., τα οποία επιθυμούν να ορίσουν ή να αλλάξουν τους αντιπρόσωπους τους στη ΓΣ, πρέπει να στείλουν απόσπασμα πρακτικού ΔΣ στον αριθμό fax 2295023024 (με παράλληλη αποστολή e-mail για την επιβεβαίωση της λήψης στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) ή στο e-mail της Ε.Σ.Σ.Ν.Α. (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) το βραδύτερο έως και την Κυριακή, 16.11.2014.

 

ο Πρόεδρος                                                                           ο Γενικός Γραμματέας

 

Χρήστος Γκορίτσας                                                              Θεόδωρος Φίλιος

 

ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΝΕΡΓΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ 2014

 


Πρόσφατα Νέα