Σύμφωνα με τα επισυναπτόμενα έγγραφα που λάβαμε από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας και τα οποία σας αποστέλλουμε προς πληροφόρηση σας, σας ενημερώνουμε για τα εξής:

Η Επιτροπή Διαιτητών της Fide σε συνεργασία με όλες τις Ομοσπονδίες που ανήκουν στην δύναμη της, προχωρεί στην εκκαθάριση του Μητρώου Διαιτητών της, δημιουργώντας έναν Πίνακα με τους ενεργούς διαιτητές.

Από 01/01/2013 και μετά όσα τουρνουά θα φθάνουν στην Fide θα αξιολογούνται μόνο και εφ’ όσον οι διαιτητές που θα αναφέρονται σε αυτά θα έχουν Άδεια Διαιτησίας από την Fide ( Arbiter’s Licence).


 

Σας ενημερώνουμε λοιπόν ότι όσοι διαιτητές ενδιαφέρονται να παραμείνουν ενεργοί και ν’αποκτήσουν Άδεια διαιτησίας της Fide θα πρέπει να καταθέσουν το αντίστοιχο παράβολο υπέρ της Fide στο λογαριασμό της ΕΣΟ(Εθνική Τράπεζα: 080/480580-13) μέχρι τις 28/11/2012 και στη συνέχεια να αποστείλουν το αποδεικτικό κατάθεσης τραπέζης στο email της ΤΕΔ ΕΣΣΝΑ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με φωτογραφία απ’το κινητό τους τηλέφωνο. Σ΄ αυτήν την ενέργεια θα πρέπει να προβούν και οι Διεθνείς Διαιτητές ( ΙΑ & FA ) καθώς και οι Εθνικοί Διαιτητές που ενδιαφέρονται να αποκτήσουν νόρμες για διεθνή τίτλο.

ΠΡΟΣΟΧΗ ! Δεν θα δοθεί καμία παράταση στις ημερομηνίες διότι η Fide θα πρέπει να έχει τις τελικές λίστες των Ομοσπονδιών το αργότερο μέχρι τις 05/12/2012 για να υπάρχει ο αντίστοιχος χρόνος μέχρι να ετοιμαστούν οι άδειες και να αποσταλούν έγκαιρα στις Ομοσπονδίες.

Για περισσότερες πληροφορίες, το ύψος του παραβόλου κτλ. μπορείτε να επισκεφθείτε την σελίδα της Fide στην διεύθυνση

http://www.fide.com/component/content/article/1-fide-news/6546-arbiters-license.html

Επίσης εναλλακτικά μπορείτε να επικοινωνήσετε με τα Γραφεία της ΕΣΟ στο τηλ. 210 9234342 ή με τον Γ. Γραμματέα της ΚΕΔ κο Ιωάννη Μήτρου στο τηλ. 6946726536.

Άδεια Διαιτησίας , Επιστολή FIDE

 


Πρόσφατα Νέα