Σεμινάριο Διαιτησίας Α' Κατηγορίας

Η ΤΕΔ ΕΣΣΝΑ ανακοινώνει τη διεξαγωγή σεμιναρίου διαιτησίας με αντικείμενο συστήματα αγώνων, κληρώσεις και χειρισμός Swiss Manager. To σεμινάριο θα διεξαχθεί στις 22,23,24 Ιανουαρίου 2010 στο Περιστέρι , στο κτήριο του Κ.Υ.Β.Ε. Περιστερίου  , Εθνάρχου Μακαρίου 1 και Λεωφ. Κηφισού (πλησίον του σταθμού του ΜΕΤΡΟ Άγιος Αντώνιος) , σε αίθουσα του 2ου ορόφου.
Συνδιοργανωτες του σεμιναρίου είναι η Ε.Σ.Σ.Ν.Α. , η Τ.Ε.Δ.-Ε.Σ.Σ.Ν.Α. και η Πνευματική Στέγη Περιστερίου

Το πρόγραμμα έχει ως εξής:
Παρασκευή 22/1 18:00-21:00 Συστήματα Αγώνων , Αρχές Ελβετικού Συστήματος , Κριτήρια Ισοβαθμίας , Βασικές Μέθοδοι Κληρώσεων

Σάββατο 23/1 17:00-21:00 Κληρώσεις Ελβετικού Συστήματος , Εισαγωγή στο Swiss Manager

Κυριακή 24/1  17:00-21:00 Χειρισμός Swiss Manager
Στο σεμινάριο θα διδάξουν οι Διεθνείς διαιτητές Παναγιώτης Νικολόπουλος , Μιχάλης Πρεβενιός και Σωτήρης Λογοθέτης

Υπενθυμίζεται ότι η επιτυχής εξέταση στο σεμινάριο αυτό είναι απαραίτητη προϋπόθεση για επίτευξη νόρμας διαιτητή Α' Κατηγορίας , για τους επιτυχόντες του πρόσφατου σεμιναρίου της Νίκαιας και άλλων σεμιναρίων όπου δεν διδάχτηκαν και εξετάστηκαν τα αντικείμενα του παρόντος σεμιναρίου.

Για την εκμάθηση του Swiss Manager οι συμμετέχοντες μπορούν να έχουν μαζί τυος φορητούς υπολογιστές για επί τόπου πρακτική εξάσκηση.

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει απαραίτητα να δηλώσουν συμμετοχή ως την Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2010 μέσω e-mail η τηλεφωνικά στον Μιχάλη Πρεβενιό ( Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. , 6936858968)
Η συμμετοχή είναι ελεύθερη και ανοικτή σε διαιτητές κάθε κατηγορίας. Σε περίπτωση υπερβολικά μεγάλου αριθμού συμμετοχών θα προτιμηθούν οι διαιτητές Α' και Β' Κατηγορίας

Πρόσφατα Νέα