ΕΣΣΝΑ: Δηλώσεις μαθητών και σχολείων για τα Πανελλήνια Σχολικά 2010


Μέχρι και το Σάββατο 27 Μαρτίου θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή υποχρεωτικά στην ΕΣΣΝΑ (e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., fax 2121219014) :
  • Τα σχολεία της Αττικής που προκρίθηκαν για το Πανελλήνιο Ομαδικό Πρωτάθλημα ( 9 Δημοτικά, 3 Γυμνάσια και ένα Λύκειο). Είναι απαραίτητο να δηλωθούν, το όνομα του σχολείου, τα ονόματα των μαθητών/τριών, οι τάξεις  και αν θα αγωνιστούν οι (δικαιούμενοι) και στο Ατομικό.
  • Οι μαθητές/τριες που προκρίθηκαν για το Πανελλήνιο Ατομικό  Πρωτάθλημα.
Στις 28 και 29 Μαρτίου θα κληθούν οι αναπληρωματικοί.

 

Επιπλέον, για την οριστικοποίηση της συμμετοχής πρέπει να αποσταλεί στους διοργανωτές η φόρμα κράτησης δωματίων - δήλωσης συμμετοχής και το αποδεικτικό κατάθεσης του συνολικού ποσού στο fax 211 8506709 ή στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. το αργότερο μέχρι την Τετάρτη 7 Απριλίου 2010.

 

Η φόρμα κράτησης δωματίων ΕΔΩ(pdf) ή ΕΔΩ(αρχειο word)

Δείτε επίσης την συμπληρωματική προκήρυξη των Πανελλήνιων Σχολικών πρωταθλημάτων ΕΔΩ

 

Επίσης, οι διοργανωτές θα ναυλώσουν πούλμαν από Αθήνα για το ξενοδοχείο των αγώνων (Porto Carras) με αναχώρηση την Παρασκευή 23 Απριλίου από την Ομόνοια  – HONDOS CENTER   (ώρα  08.00)  και επιστροφή από το ξενοδοχείο την Κυριακή 25 Απριλίου, μετά τη λήξη των αγώνων.
Δηλώσεις  συμμετοχής  για το πούλμαν θα γίνουν μέσω της φόρμας δήλωσης συμμετοχής και κράτησης δωματίων, όπου θα  πρέπει  να  υπάρχει  χειρόγραφη  σημείωση  με  τη  λέξη:  "ΠΟΥΛΜΑΝ" και θα  γίνουν  δεκτές  μόνο  κατόπιν  κατάθεσης  του σχετικού ναύλου (70  € ανά  άτομο με  επιστροφή) στο λογαριασμό της οργανωτικής επιτροπής  μέχρι και τις  7  Απριλίου.
Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με την αποστολή της φόρμας κράτησης δωματίων - δήλωσης συμμετοχής και το πούλμαν, μπορείτε να επικοινωνείτε με την Έφη Ανδρικοπούλου (ώρες 18:00 – 21:00) στο τηλ. 6909142729 και το Νίκο Καλέση (ώρες 12:00 – 14:30) στο τηλ. 6938326161)

Πρόσφατα Νέα