Οι δηλώσεις συμμετοχής ΕΛΗΞΑΝ, καμία εκπρόθεσμη δήλωση δε θα γίνεται δεκτή. Οι λίστες για τα Ομαδικά Δημοτικών-Γυμνασίων-Λυκείων και τα Ατομικά ανανεώνονται στο Chess-results.com.

Δικαίωμα συμμετοχής στα Τελικά Σχολικά Πρωταθλήματα Αττικής 2015 έχουν:

α. Ατομικά Σχολικά Πρωταθλήματα Αττικής 2015

1. Οι προκριμένοι από τις προκριματικές φάσεις της Αττικής. Υπάρχει αναρτημένη λίστα στον ιστότοπο της Ε.Σ.Σ.Ν.Α. Δεν απαιτείται η αποστολή email στη διοργάνωση. Η επιβεβαίωση θα γίνει πριν την έναρξη των αγώνων όπως ορίζει η προκήρυξη.

2. Απ ' ευθείας οι αθλητές που είχαν δικαίωμα συμμετοχής στα Ατομικά Σχολικά Περιφερειών Πειραιά - Νήσων και Νότιου Τομέα αλλά αγωνίστηκαν με τα σωματεία τους στα διασυλλογικά της Ε.Σ.Σ.Ν.Α την Κυριακή 15/3/2015. Οι δηλώσεις ΕΛΗΞΑΝ.

3. Οι μαθητές Λυκείου με ελεύθερο δικαίωμα συμμετοχής.  Οι δηλώσεις ΕΛΗΞΑΝ.

β. Ομαδικά Σχολικά Πρωτάθλημα Αττικής 2015

1. Δημοτικά Σχολεία: Μόνο τα προκριμένα σχολεία από τις προκριματικές φάσεις της Αττικής. Υπάρχει αναρτημένη λίστα στον ιστότοπο της Ε.Σ.Σ.Ν.Α. Απαραίτητη η επιβεβαίωση της συμμετοχής στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., αναφέροντας τη βασική σύνθεση της ομάδας. Η σύνθεση δεν αλλάζει την ημέρα των αγώνων, εξαίρεση αποτελεί η παρουσίαση βεβαίωσης ιατρού.

2. Γυμνάσια και Λύκεια. Ελεύθερη συμμετοχή. Οι δηλώσεις ΕΛΗΞΑΝ.


Πρόσφατα Νέα