Δείτε τις προκηρύξεις των προσεχών ομαδικών διοργανώσεων της ΕΣΣΝΑ

ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΤΤΙΚΗΣ ΦΙΛΙΑΣ Σε δύο ομίλους  Α και Β , και οι δύο με εξαμελή(6) σύνθεση O A όμιλος θα σταλεί για διεθνή αξιολόγηση(FIDE) και το παράβολο συμμετοχής ανά ομάδα είναι 9€ (εννέα ευρώ)  Ο Β όμιλος ΔΕΝ θα αξιολογηθεί (FIDE). 

ΓΕΝΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΟΜΑΔΙΚΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ 2015

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΟ Α ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Β' ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Γ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Α' ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Β' ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

 

Τονίζεται ότι σύμφωνα με το άρθρο 5.2.2. του Καταστατικού της ΕΣΣΝΑ Σωματείο-μέλος που δεν έχει εκπληρώσει τις οικονομικές του υποχρεώσεις στην Ε.Σ.Σ.Ν.Α. ΔΕΝ έχει δικαίωμα να συμμετέχει σε διασυλλογικούς αγώνες της Ένωσης.

 

 

Τα σωματεία για να συμμετέχουν στις παραπάνω διοργανώσεις πρέπει να έχουν εξοφλήσει την συνδρομή έτους 2015 ύψους 50€ (πενήντα ευρώ - Απόφαση Γενικής Συνέλευσης ΕΣΣΝΑ 7.12.2014) καθώς και το σύνολο των ανεξόφλητων συνδρομών τους έως και το 2014 (6€ κατ' έτος) έως και την Τετάρτη 7/1/2015. 

 

Η καταβολή των συνδρομών / παραβόλων γίνεται στον τραπεζικό λογαριασμό της ΕΣΣΝΑ 

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ   ΙΒΑΝ GR59 0171 0250 0060 2501 0285 946

 

με αναφορά στο όνομα του καταθέτη/αιτιολογία και αποστολή του καταθετηρίου κατά προτίμηση σκαναρισμένο στο e-mail  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. (ή μέσω fax στον αριθμό 2118006289 και παράλληλη επιβεβαίωση αποστολής στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Με απόφαση του ΔΣ της Ε.Σ.Σ.Ν.Α. οι διοργανώσεις Ομαδικών Πρωταθλημάτων Κατηγοριών ΕΣΣΝΑ 2015, Ομαδικού Κυπέλλου Αττικής 2015 και Ομαδικού Πρωταθλήματος Παίων-Κορασίδων 2015 θα σταλούν για διεθνή αξιολόγηση (Έλο FIDE)  και το κόστος θα καλυφθεί από τις ετήσιες  συνδρομές των σωματείων-μελών.

 

 

 

 


Πρόσφατα Νέα