Εφίσταται ιδιαίτερη προσοχή των σωματείων στο άρθρο 5 ¨"ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ" της Γενικής Προκήρυξης Ομαδικών Πρωταθλημάτων 2015.

Οι ορισμένοι διαιτητές αναφέρονται στο πρόγραμμα αγώνων κάθε κατηγορίας.

 

Υπενθυμίζεται επίσης στα σωματεία και τους διαιτητές ότι τα Φύλλα Αγώνος όλων των διοργανώσεων πρέπει να αποστέλλονται οπωσδήποτε έως την επομένη των αγώνων (Δευτέρα) στην ΕΣΣΝΑ  σε αντίθετη περίπτωση θα εφαρμόζονται οι ποινές που προβλέπονται στις προκηρύξεις από τους Επικεφαλής διαιτητές. 

 

5 ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ

5.1.Κάθε συνάντηση καλύπτεται ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ από διαιτητή που είναι καταχωρημένος στον ισχύοντα Πίνακα Ορισμού Διαιτητών -ΠΟΔ της Κ.Ε.Δ.

5.3.Το εντός έδρας σωματείο έχει την υποχρέωση να ενημερώνει την ΤΕΔ-ΕΣΣΝΑ (e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) ΚΑΙ τον Διευθυντη Αγώνων στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. τουλάχιστον τρεις (3) ημέρες ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΑΓΩΝΑ( ΚΑΘΕ Πέμπτη) για τον διαιτητή που προτείνει να διευθύνει τον αγώνα (και αναπληρωματικό) αποστέλλοντας και πλήρη στοιχεία επικοινωνίας (Τηλέφωνο , e-mail) ώστε να μπορει να επιβεβαιωθεί η διαθεσιμότητά του.


Σε αντίθετη περίπτωση η ΤΕΔ-ΕΣΣΝΑ θα ορίζει τον διαιτητή του αγώνα , την αμοιβή του οποίου υποχρεούται να καλύψει το εντός έδρας σωματείο. 

 

Η  ΤΕΔ-ΕΣΣΝΑ διατηρεί το δικαίωμα να ορίσει διαιτητή σε αγώνα διαφορετικό από αυτόν που προτείνει το Εντός έδρας σωματείο ,και την πιθανή αμοιβή του διαιτητή θα καλύψει η ΕΣΣΝΑ.

 

5.4 Σε αγώνα που δεν υπήρχε διαιτητής ή δεν αμειφθηκε ο ορισμένος από την ΤΕΔ-ΕΣΣΝΑ διαιτητής με ευθύνη του εντός έδρας σωματείου ,αυτός κατοχυρώνεται με ήττα άνευ αγώνος (0-10 ή 0-8 αα)


5.5 Οι διαιτητές πρέπει: να προσκομίζουν στην ΕΣΟ, εντός μίας εβδομάδος, το ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ Φύλλο αγώνος. 


Πρόσφατα Νέα